Opel: "Vrem un urmaş pentru Manta, proiectat cu tehnologie modernă"

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 08.11.2011
Şeful Opel a declarat recent că vrea să vadă resuscitat vechiul coupe Manta. Mutarea i-ar aduce constructorului german imaginea unui brand emoţional şi ar fideliza clienţii.

Într-o perioadă în care maşinile sportive sunt la mare căutare, iar designul vinde foarte bine în Europa, Opel se gândeşte să resusciteze vechiul Manta. pentru cei care au uitat coupe-ul din Russelsheim trebuie să amintim că Manta a fost produs între 1970 şi 1988 şi a câştigat numeroşi pasionaţi ai modelelor sportive.

Zvonurile privind o posibilă renaştere a fost alimentat chiar de Karl-Friedrich Stracke, directorul executiv Opel, proaspăt instalat în funcţia de conducere a diviziei europene GM, ca înlocuitor al lui Nick Reilly.

Într-un interviu acordat unei publicaţii germane, Stracke vede în Manta acel model cu caracter emoţional care a ajutat mult Opel la capitolul imagine şi fidelizare a clienţilor. "Văd destul de clar un model asemănător vechiului Manta, reproiectat cu tehnologie modernă", a declarat Stracke, lăsând astfel loc unui îndelung şir de speculaţii.

Deşi nu este încă foarte clar sub ce nume va resuscita Opel vechiul Manta, este aproape sigur că oficialii din Russelsheim cochetează cu o astfel de idee.

Declaraţia lui Stracke confirmă încă o dată intenţiile conducerii de a face din Opel un brand emoţional, cu tendinţe premium, capabil să-ţi fidelizeze din nou clienţii.

via | autoblog

Comentarii (9)

  • mai degraba Calibra
    Da, si unul pt Calibra, ultimul inca se mai gaseste pe strazi si arata bine si acum
    21 8
  • manta?!
    oh nuuuuuuuuu
    17 23
  • manta ! da!!!!
    ohh daaaaaaaaaaaaaaaaaa
    9 3
  • esecul mantei
    Nu are cum sa renasca calibra pe ca era mai slaba si decat manta... si manta a fost slaba...
    7 5
  • Glume care se faceau pe seama masinii
    The male counterpart to the blonde is the Mantafahrer, the male driver of an Opel Manta, who is dull, lower class, macho, infatuated with his car and his blonde hairdresser girl friend, and often exceedingly proud and possessive about things that most people would consider embarrassing. Popular in the 1990s.

    Example: What does a Manta driver say to a tree after a crash? - "Why didn't you get out of my way, I used the horn!"

    sursa: wikipedia
    3 3
  • stati calmi astia cu masina poporului si purtatorii de greierasi. calibra a fost atat de slaba incat c20let ii da si acum,dupa 20 de ani fum grav unui scirocco 2.0 tsi .nu ati avut toata istoria voastra de nazisti o asa creatie cu cel mai bun ceoficient aerodinamic din lume . Ganditi si voi cand vreti sa improscati cu noroi,macar sa iasa ceva credibil nu chestii onaniste inventate de voi . Utati si cat de slabe sunt amandoua la naiba =))

    http://www.youtube.com/watch?v=hFqbyClHqvE

    http://www.youtube.com/watch?v=2O_yY00awHI&feature=related

    Suflati-va mucii inainte sa vb de niste legende.
    1 0
  • @OPC
    Vezi ca la al 2-lea videoclip ai dat-o in bara, masina aia are un motor de Volvo cu multe modificari, atat ca arata frumos.
    Nu am nimic cu opel, eu sunt fan bmw dar manta mi-a placut, ambele modele. Poate e o idee buna sa o readuca la viata.
    0 0
  • Opel
    ramame de vazut daca si cum va fi facuta "resuscitarea", oricum ultimele modele lansate de opel pe segmentul sport mi-au lasat o impresie buna
    2 0
  • See
    incearca sa readuca la viata modele care au avut succes mai mare sau mai mic, ramane sa vedem daca este o alegere buna sau nu
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru