Opel are un nou şef: Stephen Girsky

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 25.11.2011
În timp ce Nick Reilly se pregăteşte de pensionare, Adam Opel AG tocmai a primit un nou CEO. Vorbim despre Stephen Girsky, fost vicepreşedinte al General Motors.

Nick Reilly s-a retras de la conducerea mărcii Opel şi i-a predat ştafeta lui Stephen Girsky. Informaţia vine de la americanii de la The Detroit News, dar a fost confirmată ulterior de oficialii General Motors. Sub conducerea lui Girsky, marca germană trebuie să se întoarcă la profitabilitate sustenabilă. Situaţia celor de la Opel nu este favorabilă momentan, nemţii având în spate mai mulţi ani în care au înregistrat pierderi, iar prima jumătate a anului a marcat profit pentru marca din Ruesselsheim. Din păcate, cel de-al treilea sfert al lui 2011 nu a fost la fel de bun pentru Opel, marca înregistrând pierderi.

"Cu Steve Girsky la conducerea Opel şi Karl Friedrich Stracke la şefia GM Europe, GM are doi lideri cu experienţă care vor duce Opel la următorul nivel. Ei vor construi mai departe pe baza fundaţiei realizate sub conducerea lui Nick Reilly pentru a aduce operaţiunile noastre din Europa la profitabilitate sustenabilă.", a declarat Dan Akerson, şeful General Motors.

Stephen Girsky pare să aibă un plan pentru Opel, acesta spunând că pregăteşte optimizarea structurii de costuri a companiei, îmbunătăţirea profitului marginal şi creşterea profitului.

Girsky a fost vicepreşedintele General Motors şi s-a angajat să "crească" marca Opel într-un mod profitabil pe termen lung. Noul şef al mărcii vrea să atingă întregul potenţial al mărcii Opel şi se va apuca de treabă cât mai repede posibil.

Via | Autoblog

Comentarii (2)

  • opinie
    Se schimba sefii la Opel pe banda rulanta... e clar cat de "performanti" sunt in indeplinirea atributiilor... Multa incompetenta la Opel
    8 6
  • george
    UN BANC SCURT SI BUN:
    "Un fost vicepresedinte GM va relansa marca Opel!"
    6 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru