CEO GM

Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Opel anunţă producţia unui nou SUV la Rüsselsheim

Opel va fabrica un nou SUV în Europa, la fabrica sa din Rüsselsheim, până la sfârşitul actualului deceniu. Modelul va fi la fel de important ca Insignia în gama nemţilor.
Luni, 10 Februarie 2014 | Industrie

Noua şefă a GM, declarată cea mai puternică femeie din afaceri

La doar o lună de la preluarea noii funcţii, şefa General Motors a fost numită cea mai puternică femeie din business, titrează revista Fortune.
Luni, 27 Ianuarie 2014 | Industrie

Şeful GM: "Sunt încântat de progresul mărcii Opel"

Mary Barra, noul CEO al General Motors, a vizitat sediul Opel din Germania în prima sa călătorie oficială în postura de şef al corporaţiei americane, unde s-a declarat încântată de progresul mărcii din Russelsheim.
Marti, 10 Decembrie 2013 | Industrie

General Motors îşi schimbă directorul: Mary Barra devine din ianuarie prima femeie care conduce o mare companie auto

Era exclusivităţii bărbaţilor în funcţia executivă de conducere a companiilor auto ia sfârşit în 2014, odată cu apariţiei americancei Mary Barra (51 de ani) în funcţia de CEO al General Motors.
Joi, 26 Septembrie 2013 | Modele noi

Şeful GM: "Cadillac se va lupta cu Tesla"

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, consideră că ar trebui să dezvolte un rival pentru Tesla Model S sub sigla Cadillac. Totodată, şeful GM consideră că Tesla este o ameninţare pentru companiile tradiţionale.
Vineri, 10 Septembrie 2010 | Industrie

GM: "Cadillac trebuie să fie agresiv pentru a se bate cu BMW"

Dan Ackerson, noul preşedinte executiv General Motors, a declarat într-un interviu recent că mentalitatea Cadillac trebuie să fie una de atac şi nu de apărare în faţa BMW.
Miercuri, 04 Noiembrie 2009 | Industrie

Guvernul german: "Comportamentul GM este inacceptabil"

Decizia General Motors de a pune capat procesului de vanzare a subsidiarului Opel a starnit un val de reactii negative in randul guvernului german, care a catalogat fapta ca fiind "complet inacceptabila".

Tag-uri similare

Opel, General Motors, CEO GM, Fritz Henderson, Dan Ackerson, Cadillac vs BMW, Ed Whitacre, presedintele GM, Dan Ackerson General Motors
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru