GM: "Cadillac trebuie să fie agresiv pentru a se bate cu BMW"

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 10.09.2010
Dan Ackerson, noul preşedinte executiv General Motors, a declarat într-un interviu recent că mentalitatea Cadillac trebuie să fie una de atac şi nu de apărare în faţa BMW.

Esential

139.236 de maşini a vândut BMW în SUA în primele opt luni ale anului.

Luna septembrie a adus în fruntea General Motors un nou preşedinte executiv, în persoana lui Dan Ackerson, înlocuitorul lui Ed Whitacre. În prima sa intervenţie publică de la instalarea în fotoliul de CEO, Ackerson le-a cerut angajaţilor să manifeste un spirit combatant împotriva rivalilor de pe piaţa auto globală şi a expus viziunea sa pentru dezvoltarea constructorului din Detroit.

"În acest moment suntem buni, dar trebuie să progresăm şi mai mult", a declarat Ackerson. "Avem o oportunitate deosebită de a evolua pentru a deveni în viitor o companie agresivă şi nu neapărat defensivă în raport cu rivalii BMW, aşa cum ne situăm în prezent. Trebuie să implementăm o mentalitate de atac afacerii pe care o conducem", a continuat proaspătul CEO.

Potrivit Associated Press, în cadrul aceleiaşi conferinţe, Ackerson a declarat că subsidiarul premium Cadillac trebuie să construiască maşini mai bune decât BMW. În primele opt luni ale anului, BMW a vândut în SUA 139.236 de vehicule, depăşind Cadillac cu aproximativ 47.000 de maşini.

via | egmcartech

Comentarii (5)

  • Toti vor sa faca concurenti pentru BMW, toti vor sa vanda mai mult ca BMW, toti vor..................... . Bravo BMW. Se pare ca lumea incepe sa aprecieze o masina si nu o vitrina tehnologica gen Mercedes si nu vor un VW in alte haine gen A--I. HA HA HA
    7 11
  • Nu ma bag....
    ....intradevar, nu ma bag, dar se pare din nou ca BMW este folosit ca etalon, toti vor mai......cum vreau ei decat cine, decat BMW... asta e, sunt buni, bravo lor!!!!

    P.S. Defapt sunt cei mai buni !!!!!
    7 9
  • Premium
    Tot ce e premium e bun .
    Fiecare trebuie sa se diferentieze prin ceva , se pare ca ce de la Cadillac nu prea au prin ce . asa ca incearca sa fie cel putin la fel de agresivi si sportivi precum BMW.Oare vor reusi?????
    4 3
  • @andrey11
    ce pot sa spun decat ca esti slab informat...
    2 3
  • BMW este rival sau un goal?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru