GM vrea să introducă din 2015 reclame pentru mașinile sale cu conexiune la internet

de Bogdan Mirică
Marti, 07.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
General Motors a promis că va introduce modele cu conexiune de internet 4G începând cu anul 2015. Odată cu ea își vor face apariția, în premieră, și reclamele oferite la nivelul sistemelor de navigație.

În condițiile în care majoritatea constructorilor auto cochetează cu ideea de a oferi internet în interiorul mașinilor, GM s-a gândit să reinventeze experiența clienților săi în habitaclu.

Dan Ackerson, președintele General Motors, a declarat că își dorește să creeze mașini pentru nepoții săi, crescuți într-o lume a tehnologiei și a telefoanelor inteligente. Ackerson este de părere că acest avans tehnologic poate fi extrem de important în alegerea unei mașini noi și poate înclina balanța în favoarea unei anumite mărci.

Noua generație de clienți va schimba modul în care GM abordează progresul, primul semn fiind decizia de a introduce pe viitoarele modele Cadillac, Buick, Chevrolet și GMC conexiune de internet. Începând cu 2015, conexiunea 4G va permite clienților GM să vizioneze chiar și filme în regim de trasmisiune online.

”Cum ar fi ca atunci când răsuciți cheia în contact, logo-ul GM, care apare de obicei la deschiderea sistemului multimedia, să fie însoțit de sintagma”Oferit de All State”

Dan Ackerson
Șeful GM
Acest serviciu le va permite celor de la GM să vândă chiar și spațiu publicitar pe sistemele lor multimedia.
Este o propunere înaintată chiar de Ackerson, care se gândește să ofere o nouă posibilitate de promovare marilor companii.

”Cum ar fi ca atunci când răsuciți cheia în contact, logo-ul GM, care apare de obicei la deschiderea sistemului multimedia, să fie însoțit de sintagma”Oferit de All State” (a doua companie de asigurări din Statele Unite). Vă imaginați de câte ori ar putea apărea această reclamă? Trebuie să vedem ce beneficii ne poate aduce această idee”, a declarat Ackerson.

Analiștii sunt de părere că GM ar putea câștiga câte 20 de dolari de pe urma fiecărui client care optează pentru o conexiune de internet în interiorul mașinii sale. Totuși, constructorul trebuie să fie foarte precaut, publicul fiind extrem de sensibil la invadarea habitaclului cu reclame.

Comentarii (5)

  • GM rules
    Cum ar fi? Ar fi o idee foarte proasta, cine naiba vrea reclame in masina? Asta mai lipsea.
    18 3
  • of of of .......
    se pare ca nu doar youtube-ul vrea sa profite de noi:)))))))
    13 0
  • inexorabil
    Categoric nu sunt de acord! Akerson, tu poate vrei sa-ti cresti nepotii intr-o lume nu atat a tehnologiei, cat a lui......Antihrist, deci numai masini nu se vor numi agregatele high-tech pe care le vor manevra acei sarmani (ne)fericiti. Incet-incet, ne indreptam spre un scenariu halucinant, in care adevaratii iubitori ai celui mai fabulos concern auto din istorie, atatia cati vor ramane fideli traditiilor, vor fi nevoiti sa defileze pe strazi cu pancarte pe care sa scrie......"Save GM".
    5 5
  • In primul rand nu va mai panicati ca nu o sa fie reclame ca la televizor. In cel mai rau caz va fi un logo sau un moto care apare pt 2 secunde cand porneste sistemul infotainment al masini. Oricum is destul de smecheri astia de la GM.
    5 1
  • Mircea
    Cam asta mai lipsea, sa vezi si filme in timp ce conduci, ca in rest avem de toate. Desigur meltenii vor fi foarte incantati de idee si cu siguranta ca masinile se vor vinde super bine.
    La urma urmei cine mai are nevoie de siguranta si atentie in ziua de azi... Daca vrei net ai oricum pe mobil, care desi nu e permis sa-l folosesti cand conduci unii smecheri chiar sunt mandri sa stea cu el la ureche. Si apoi te intrebi cum e posibil sa ai atatea accidente si cum pot muri 22 de oameni in 5 zile. Ete asa, intrebati americanii si germanii cum si unde pun gadgeturile pe masini ca sa le vanda cat mai bine.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru