Mercedes SLS AMG Black Series

Joi, 27 Noiembrie 2014 | Modele noi

Mercedes AMG GT Black Series, confirmat oficial de șeful AMG

Mercedes va profita din plin de popularitatea actualului AMG GT cu o versiune de performanță, dusă la extrem și botezată, cum altfel decât Black Series. Surpriza germanilor se va lăsa însă așteptată o perioadă.
Vineri, 16 Mai 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (9)

Automarket revine astăzi cu zece noi propuneri de tuning. Cap de afiş este „The Hulk”, bazat pe Lamborghini Aventador, însă avem şi un Mercedes G63 AMG 6x6 blindat care costă 2.4 milioane de euro.
Vineri, 21 Martie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (5)

Revenim şi astăzi cu un episod plin de cai putere al rubricii 7 Zile de Tuning. Printre vedete se numără Tesla Model S, Volkswagen Golf, un Alfa MiTo cu aer bulgăresc şi diferite reinterpretări ale furiosului Mercedes A45 AMG.
Marti, 17 Septembrie 2013 | Industrie

Mercedes SLS AMG va spune „adio” publicului în martie 2014

Mercedes se pregăteşte să îşi ia rămas bun de la vârful său de gamă. Supercarul SLS AMG va ieşi din producţie în primăvara anului viitor pentru a face loc unui alt model sportiv, rival pentru Porsche 911.
Vineri, 09 Noiembrie 2012 | Modele noi

Mercedes SLS AMG Black Series - versiune extremă de 631 CP

Mercedes a dezvăluit astăzi cea mai puternică declinare a actualului SLS AMG, ediţia specială Black Series. Modelul vine cu 622 de cai putere şi performanţe demne de invidiat.
Luni, 18 Iunie 2012 | Modele noi

Mercedes AMG anunţă 8 modele noi

Mercedes va creşte gama diviziei de performanţă AMG cu 8 modele noi în viitorul apropiat. O imagine publicată de germani confirmă intenţiile lor de extindere.
Marti, 20 Septembrie 2011 | Modele noi

Mercedes: "Vom lansa SLS AMG Black Series şi SLS electric"

Constructorul german a anunţat că va produce o ediţie limitată de performanţă SLS AMG Black Series precum şi versiunea electrică SLS E-Cell.
Marti, 29 Martie 2011 | Autoipoteze

Mercedes SLS AMG Roadster ar putea debuta luna viitoare

Mercedes ar putea grăbi dezvăluirea derivatului decapotabil SLS AMG Roadster. Modelul este programat să debuteze în toamnă la Frankfurt, dar maşina ar putea fi văzută luna viitoare la New York.
Marti, 27 Aprilie 2010 | Modele noi

Viitorul Mercedes SLS AMG Black Series va fi similar cu versiunea GT3

Editia limitata Black Series a noului Mercedes SLS AMG va fi similara cu versiunea pentru GT3 a supercarului german: puternica, usoara si precisa.
Luni, 05 Octombrie 2009 | Modele noi

Mercedes SLS AMG va avea si o versiune Black Series

Divizia de performanta AMG a recunoscut ca lucreaza la o versiune SLS Blac Series, care ar urma sa fie dezvaluita in curand si sa cantareasca cu 300 de kilograme mai putin.

Tag-uri similare

Mercedes, AMG, Mercedes SLS AMG, cabrio, Mercedes SL, Mercedes SLS AMG Black Series, Mercedes SLS AMG GT3, divizia AMG, FIA GT3, Mercedes Black Series
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru