Mercedes SLS AMG va avea si o versiune Black Series

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.10.2009
Divizia de performanta AMG a recunoscut ca lucreaza la o versiune SLS Blac Series, care ar urma sa fie dezvaluita in curand si sa cantareasca cu 300 de kilograme mai putin.

Mercedes obisnuieste sa isi desavarseasca modelele sportive printr-o versiune speciala, botezata Black Series. Daca noul SL a primit una atunci e foarte clar ca proaspat lansatul supercar SLS nu va scapa de tratamentul diviziei de performanta AMG.

Confirmarea zovnurilor privind o posibila versiune Black Series pentru varful de gama al nemtilor a venit chiar din partea lui Volker Mornhinweg, omul numarul unu din cadrul AMG. Interviul acestuia, oferit unei publicatii americane, a confirmat faptul ca viitorul derivat in gama lui SLS va fi mai usor cu 300 de kilograme si va fi capabil de performante imbunatatite.

Dupa Black Series va urma si o varianta decapotabila a supercarului, asteptata sa debuteze insa abia in 2011. Mornhinweg nu a uitat nici de versiunea electrica a celui mai nou produs AMG, data lansarii fiind programata pentru 2013.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • Regele Manelelor
    Asta-i al meu.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru