Mercedes AMG GT Black Series, confirmat oficial de șeful AMG

de Bogdan Mirică
Joi, 27.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes va profita din plin de popularitatea actualului AMG GT cu o versiune de performanță, dusă la extrem și botezată, cum altfel decât Black Series. Surpriza germanilor se va lăsa însă așteptată o perioadă.

Baia de mulțime de care s-a bucurat Mercedes AMG GT i-a făcut pe mulți să uite de popularul SLS AMG. Supercarul dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Paris, în această toamnă, a atras atenția și interesul clienților. Motiv pentru care producătorul din Stuttgart intenționează să exploateze la maxim potențialul lui AMG GT.

Tobias Moers, șeful diviziei AMG, a declarat recent că vor exista mai multe derivate ale actualului AMG GT. Printre ele chiar și o versiune extremă Black Series, pentru a respecta tradiția tuturor supercarurilor create de Mercedes. Vă reamintim că și vechiul SLS AMG a beneficiat de o versiune Black Series, care dezvolta 631 de cai putere și putea atinge o viteză maximă de 315 km/h.

Mercedes SLS AMG Black Series - versiune extremă de 631 CP

Un viitor AMG GT Black Series va depăși aceste performanțe, însă lansarea sa este departe. Tobias Moers a recunoscut că mai avem de aștepat câțiva ani până la versiunea extremă.

Urmareste Automarket
Totuși, pentru a satisface așteptările fanilor, același Moers susține că Mercedes-AMG va lansa o versiune mai frumoasă a modelului, în maxim doi ani.
Cel mai plauzibil scenariu vizează un AMG GT decapotabil. Ipoteza nu a fost infirmată nici de Moers.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru