Mercedes AMG GT Black Series

Vineri, 11 Martie 2022 | Formula 1

Mercedes-AMG GT Black Series este noul Safety Car în Formula 1

Noul Mercedes-AMG GT Black Series va fi noul Safety Car în Campionatul Mondial de Formula 1. Modelul îl înlocuiește pe vechiul AMG GT R și, la fel ca în 2021, va alterna rolul său cu Aston Martin Vantage.
Vineri, 24 Septembrie 2021 | Intern

Mercedes-AMG GT Black Series, cel mai nou exponat al galeriei Țiriac Collection

Galeria Țiriac Collection va avea de la 1 octombrie un nou exponat. Este vorba despre un Mercedes-AMG GT Black Series care poate fi admirat în avans în cadrul Pop-Up Store-ului Mercedes-Benz organizat (24 - 30 septembrie) în Piața Victoriei din București.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | General

Record pe Nurburgring: Mercedes-AMG GT Black Series este cel mai rapid model de serie de pe Iadul Verde

Noul Mercedes-AMG GT Black Series a devenit cel mai rapid model de serie de pe circuitul de la Nurburgring. Supercar-ul constructorului german a parcurs varianta de 20.6 kilometri în 6 minute și 43.61 de secunde.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | Modele noi

Mercedes-AMG GT Black Series: noua versiune a supercarului are 730 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde

Mercedes-AMG a publicat primele imagini și informații despre GT Black Series, o nouă versiune pentru supercarul GT. Aceasta utilizează un motor V8 bi-turbo de 4.0 litri și 730 de cai putere care îi permite să ajungă de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde.
Marti, 14 Iulie 2020 | Modele noi

Oficial: viitorul Mercedes-AMG GT Black Series va avea 730 de cai putere

Mercedes-AMG GT Black Series va fi prezentat în 15 iulie. Oficialii producătorului german au publicat o nouă imagine teaser și au anunțat că motorul V8 va dezvolta 730 de cai putere.
Vineri, 10 Iulie 2020 | Modele noi

Fără camuflaj: primul clip oficial cu noul Mercedes-AMG GT Black Series

Divizia Mercedes-AMG a publicat primul clip al viitorului AMG GT Black Series. Conform surselor, supercar-ul va fi prezentat în cursul lunii iulie.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: viitorul Mercedes-AMG GT Black Series va avea 720 CP

Mercedes-AMG pregătește lansarea noului AMG GT Black Series. Conform unor rapoarte noi, modelul producătorului german ar urma să dezvolte 720 CP și 850 Nm.
Vineri, 21 Februarie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Mercedes-AMG GT Black Series, spionat la Nurburgring: nemții promit un model "extrovertit"

Mercedes-AMG GT Black Series va fi lansat în cursul acestui an. Versiunea de top a sportivului german a fost surprinsă în timpul unor teste desfășurate pe circuitul de la Nurburgring.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Modele noi

Pregătiri pentru 2020: Mercedes-AMG va lansa varianta AMG GT Black Series și o versiune plug-in hybrid pentru AMG GT 4-Door Coupe

Anul viitor, Mercedes-AMG va lansa noul AMG GT Black Series, unul dintre cele mai "extrovertite" modele dezvoltate până acum de producătorul german. Tot în 2020, divizia de performanță va oferi și o variantă plug-in hybrid pentru AMG GT 4-Door Coupe.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Modele noi

Video. Viitorul Mercedes-AMG GT Black Series, spionat la Nurburgring: modelul de performanță va oferi circa 700 CP și va fi lansat în 2020

Mercedes-AMG GT va primi o versiune extremă Black Series. Unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul sesiunii de la Nurburgring. Conform primelor informații, modelul va avea un motor de 4.0 litri biturbo, însă "nu va fi un V8 tipic AMG".
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Modele noi

Mercedes AMG GT Black Series, confirmat oficial de șeful AMG

Mercedes va profita din plin de popularitatea actualului AMG GT cu o versiune de performanță, dusă la extrem și botezată, cum altfel decât Black Series. Surpriza germanilor se va lăsa însă așteptată o perioadă.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes SLS AMG, Mercedes AMG GT, Mercedes SLS AMG Black Series, Mercedes AMG GT Black Series
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru