Pregătiri pentru 2020: Mercedes-AMG va lansa varianta AMG GT Black Series și o versiune plug-in hybrid pentru AMG GT 4-Door Coupe

de Cornel Șocariciu
Marti, 26.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Anul viitor, Mercedes-AMG va lansa noul AMG GT Black Series, unul dintre cele mai "extrovertite" modele dezvoltate până acum de producătorul german. Tot în 2020, divizia de performanță va oferi și o variantă plug-in hybrid pentru AMG GT 4-Door Coupe.

Mercedes-AMG este una dintre diviziile de performanță care în 2019 a oferit o mulțime de modele noi atât în gama compactă, cât și în gama de SUV-uri. Iar anul viitor va fi unul la fel de aglomerat pentru nemți.

Conform declarațiilor făcute Michael Knöller, directorul departamentului de Management și Vânzări din cadrul Mercedes-AMG, pentru 2020 divizia de performanță pregătește câteva modele de top.

Actualul Mercedes-AMG GT (foto) va fi disponibil în versiune Black Series. Cel mai recent model care a primit o astfel de variantă a fost SLS AMG, iar în cazul vechiului supercar, inginerii diviziei de performanță nu au oferit doar un plus de putere, ci și un comportament dinamic special. Conform declarațiilor oficialului Mercedes-AMG, viitorul AMG GT Black Series va fi unul dintre cele mai "extrovertite" modele dezvoltate până acum de divizia producătorului german. Producția lui Mercedes-AMG GT Black Series ar urma să demareze până la finalul anului viitor.

A doua surpriză majoră pregătită de divizia de performanță o reprezintă o versiune plug-in hybrid pentru AMG GT 4-Door Coupe (versiunea cu patru portiere a lui AMG GT).

Noua variantă ar urma să intre în producția de serie tot spre finalul anului viitor, iar sistemul plug-in hybrid pregătit de nemți va avea la bază motorul V8 de 4.0 litri. În aceste condiții, viitorul PHEV dezvoltat de Mercedes-AMG va avea suficiente resurse pentru a concura cu actualul Porsche Panamera S E-Hybrid.

Via | Road&Track

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru