AMG GT

Joi, 24 Martie 2022 | Modele noi

Noul Mercedes-AMG GT Track Series. Motor V8 de 724 de cai putere și producție limitată la 55 de exemplare

Mercedes-Benz a lansat o ediție specială a lui AMG GT, destinată circuitului. Aceasta se numește AMG GT Track Series și are o serie de modificări estetice și tehnice, precum și un motor puternic de 724 de cai putere. Doar 55 de astfel de exemplare vor fi construite.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | General

Record pe Nurburgring: Mercedes-AMG GT Black Series este cel mai rapid model de serie de pe Iadul Verde

Noul Mercedes-AMG GT Black Series a devenit cel mai rapid model de serie de pe circuitul de la Nurburgring. Supercar-ul constructorului german a parcurs varianta de 20.6 kilometri în 6 minute și 43.61 de secunde.
Sambata, 01 August 2020 | Modele noi

Noutăți în gama Mercedes-AMG GT: 530 de cai putere pentru versiunea de bază și mai multe echipamente disponibile standard

Mercedes-Benz a operat o serie de modificări în gama AMG GT. Versiunea de bază a supercar-ului dezvoltă acum 530 de cai putere, iar varianta AMG GT S dispare din ofertă. În plus, modelul va fi echipat standard cu suspensia AMG Ride Control și cu sistemul de frânare cu elemente ceramice.
Marti, 14 Iulie 2020 | Modele noi

Oficial: viitorul Mercedes-AMG GT Black Series va avea 730 de cai putere

Mercedes-AMG GT Black Series va fi prezentat în 15 iulie. Oficialii producătorului german au publicat o nouă imagine teaser și au anunțat că motorul V8 va dezvolta 730 de cai putere.
Vineri, 10 Iulie 2020 | Modele noi

Fără camuflaj: primul clip oficial cu noul Mercedes-AMG GT Black Series

Divizia Mercedes-AMG a publicat primul clip al viitorului AMG GT Black Series. Conform surselor, supercar-ul va fi prezentat în cursul lunii iulie.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: viitorul Mercedes-AMG GT Black Series va avea 720 CP

Mercedes-AMG pregătește lansarea noului AMG GT Black Series. Conform unor rapoarte noi, modelul producătorului german ar urma să dezvolte 720 CP și 850 Nm.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Modele noi

Pregătiri pentru 2020: Mercedes-AMG va lansa varianta AMG GT Black Series și o versiune plug-in hybrid pentru AMG GT 4-Door Coupe

Anul viitor, Mercedes-AMG va lansa noul AMG GT Black Series, unul dintre cele mai "extrovertite" modele dezvoltate până acum de producătorul german. Tot în 2020, divizia de performanță va oferi și o variantă plug-in hybrid pentru AMG GT 4-Door Coupe.
Luni, 04 Februarie 2019 | Intern

Mercedes-AMG GT facelift este disponibil și în România: start de la 120.000 de euro

Mercedes a publicat lista de prețuri pentru AMG GT facelift. Sportivul constructorului german este disponibil în România începând cu 120.139 de euro cu TVA. Versiunea de bază oferă 476 de cai putere și poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4 secunde.
Joi, 29 Noiembrie 2018 | Modele noi

Mercedes-AMG GT primește un facelift ușor și cea mai puternică versiune din istorie: 585 CP pentru AMG GT R Pro

Mercedes a prezentat noul AMG GT facelift în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, alături de cea mai puternică versiune din istorie, AMG GT R Pro, ce dezvoltă 585 de cai putere și o viteză maximă de 318 km/h.
Marti, 27 Noiembrie 2018 | Modele noi

Teaser video cu viitorul Mercedes-AMG GT R Pro: supercarul german a fost filmat pe Nurburgring în timpul unui tur cronometrat

Mercedes a publicat un teaser video cu viitorul AMG GT R Pro. În cadrul clipului apar și cadre filmate pe Nurburgring, semn că supercarul german a parcurs un tur cronometrat pe Iadul Verde. Noul AMG GT R Pro va fi prezentat în 28 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Luni, 17 Septembrie 2018 | Modele noi

Versiunea cu patru uși a lui Mercedes-AMG GT a intrat în producție: nemții lansează și varianta AMG GT 43 4-Door Coupe cu 367 CP

Noul Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe a intrat în producție. Sportiva este asamblată în cadrul fabricii din Sindelfingen, Germania. Totodată, nemții anunță și debutul versiunii AMG GT 43 4-Door Coupe echipată cu motorul de 3.0 litri de 367 CP.
Joi, 16 August 2018 | Modele noi

Mercedes se gândește la un nou rival pentru Porsche Cayman: nemții sunt nemulțumiți de vânzările lui AMG SLC43

Divizia AMG de la Mercedes ia în calcul lansarea unui nou rival pentru modelele Porsche 718 Cayman și 718 Boxter, potrivit presei britanice. Nemții sunt nemulțumiți de vânzările actualului AMG SLC43 din gamă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 20 Martie 2018 | Modele noi

Mercedes-AMG GT R este noul Safety Car din Formula 1: competiția începe în 25 martie cu Marele Premiu al Australiei

Mercedes-AMG GT R este noul Safety Car din Formula 1. Modelul brandului din Affalterbach are 585 de cai putere și promite o viteză maximă de 318 km/h. Noul sezon de Formula 1 începe în 25 martie cu Marele Premiu al Australiei.
Luni, 12 Februarie 2018 | Modele noi

Mercedes-AMG GT Coupe camuflat: primele imagini oficiale cu rivalul lui Porsche Panamera

Mercedes a publicat primele imagini oficiale cu viitorul AMG GT Coupe. În fotografii vedem cum rivalul lui Porsche Panamera este camuflat. Debutul oficial va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Marti, 16 Ianuarie 2018 | Modele noi

Noul Mercedes AMG GT va fi dezvăluit în martie la Geneva: propulsie hibridă cu putere totală de 816 CP

Noul Mercedes AMG GT va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie, potrivit lui Tobias Moers, șeful diviziei Mercedes-AMG.
Marti, 31 Mai 2016 | Modele noi

De șosea, dar numai bun pentru circuit: Mercedes-AMG GT va primi o versiune de 570 CP inspirată din AMG GT3

Cu 60 de cai în plus față de actualul AMG GT S și cu o serie de modificări de caroserie care-l vor face mai agresiv, dar mai ușor, viitorul AMG GT R va fi versiunea radicală a celui mai sportiv model din actuala gamă Mercedes-Benz.
Duminica, 27 Decembrie 2015 | General

Nissan și Mercedes se bat pentru Moș Crăciun: GT-R sau AMG GT în locul saniei?

Cele mai recente spoturi TV ale Mercedes și Nissan mizează pe același scenariu: ar putea Moșul să înconjoare lumea fără o mașină puternică și capabilă?
Marti, 24 Noiembrie 2015 | Modele noi

Șeful Mercedes-AMG: Ne mărim gama, dar nu vom face un hipercar pentru că nu sunt profitabile

Tobias Moers, șeful diviziei AMG de la Mercedes-Benz, a anunțat intenția de mărire a portofoliului de modele. Un hipercar Mercedes-AMG nu face parte din planurile de viitor ale companiei.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Brabus modifică noul Mercedes-AMG GT S: 600 CP și 0-100 km/h în 3.6 secunde

Tunerii de la Brabus au prezentat pachetul lor pentru Mercedes-AMG GT. Coupe-ul german a fost urcat la 600 CP și poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3.6 secunde.
Duminica, 05 Aprilie 2015 | General

Mercedes-Benz a lansat o bicicletă inspirată de modelul AMG GT

Mercedes-Benz s-a asociat cu producătorul german de biciclete Rotwild pentru a crea un mountain bike inspirat de modelul perfomant Mercedes-AMG GT.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, noutati Mercedes, noutati Mercedes-Benz, Mercedes AMG GT, motoare Mercedes, AMG GT, motoare Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru