Fără camuflaj: primul clip oficial cu noul Mercedes-AMG GT Black Series

de Cornel Șocariciu
Vineri, 10.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia Mercedes-AMG a publicat primul clip al viitorului AMG GT Black Series. Conform surselor, supercar-ul va fi prezentat în cursul lunii iulie.

Mercedes-AMG a publicat primul clip dedicat viitorului AMG GT Black Series. În cadrul spotului pregătit de constructorul german, modelul de performanță realizat de divizia din Affalterbach apare complet necamuflat.

Clipul pregătit de nemți a fost publicat la scurt timp după ce o serie de imagini cu noul supercar "au scăpat" pe internet.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de CocheSpias (@cochespias) pe

Din punct de vedere estetic, viitorul supercar pregătit de constructorul german va miza pe o serie de modificări consistente comparativ cu actualele variante din gamă. Nemții au pregătit o capotă nouă cu o priză de aer poziționată central, o grilă restilizată și, bineînțeles, un splitter îmbunătățit. De asemenea, există rame noi pentru prizele de aer, praguri laterale restilizate și un difuzor spate îmbunătățit. Mai mult decât atât, designerii au optat și pentru o aripă spate supradimensionată.

Conform unor rapoarte apărute în cursul acestei săptămâni, viitorul AMG GT Black Series va fi echipat cu motorul V8 biturbo de 4.0 litri într-o versiune capabilă să dezvolte 720 de cai putere și 850 Nm.

În prezent, cea mai puternică variantă poartă indicativul AMG GT R și dezvoltă dezvoltă 585 CP și 700 Nm. Conform acelorași surse, modelul diviziei din Affalterbach va putea accelera de la 0 la 100 km/h în 3.3 secunde, iar viteza de top va fi de 320 km/h.

Voci apropiate companiei spun că lansarea lui Mercedes-AMG GT Black Series va avea loc în cursul lunii iulie.

Comentarii (1)

  • netam-nissan
    greu de inchipuit ceva mai agresiv ochiometric dar cam zlabutza viteza max. doar 320 la ora pentru ditai 720 cp.

    probabil ca de obicei la nemti o deblochaza la 350-360 pentru un mic supliment de 35-40 mii euroi daca tot zace in garajele creatorilor de plus-valoare inventivi,
    in infinite metode de mangleala inventivi cum alfel.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru