Motoare Mercedes

Vineri, 23 Februarie | Industrie

Mercedes-Benz nu renunță la motoarele termice nici după 2030. Așteptările pentru electrice, micșorate

Mercedes-Benz va continua să dezvolte motoare termice și hibride chiar și după 2030. În același timp, constructorul german își micșorează așteptările cu privire la vânzările de modele electrice, din cauza scăderii cererii pentru aceste mașini.
Vineri, 07 Iunie 2019 | Tehnologie

Mercedes-AMG prezintă cel mai puternic motor cu 4 cilindri din istorie: 2.0 litri și 421 de cai putere

Mercedes-AMG a dezvăluit detaliile tehnice ale noului motor turbo cu 4 cilindri de 2.0 litri. În versiunea de top, unitatea oferă 421 de cai putere și un cuplu de 500 Nm și devine astfel cel mai puternic motor cu 4 cilindri dezvoltat în producție de serie.
Marti, 23 Mai 2017 | General

Donwnsizing-ul continuă: Mercedes pregătește motoare noi de 1.2 și 1.4 litri pentru Clasa A și alte modele compacte

Mercedes dezvoltă împreună cu Renault-Nissan o nouă gamă de motoare cu injecție directă de 1.2 și 1.4 litri care vor fi implementate pe noua generație Clasa A și pe urmașii Clasei B și ai lui CLA și GLA.
Joi, 29 Octombrie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz Citan, fratele german al lui Renault Kangoo, primește un motor 1.2 benzină turbo și o transmisie automată

Mercedes-Benz a aplicat o nouă actualizare în gama Citan. Utilitara împrumutată de la Renault primește în ofertă o motorizare 1.2 benzină turbo, disponibilă și cu o transmisie automată cu două ambreiaje.
Marti, 28 Iulie 2015 | General

Mercedes-Benz: "Sistemul de injecție cu apă anunțat de BMW este prea complex și nu îl vom implementa în serie"

După ce BMW a prezentat un sistem de injecție cu apă, cei de la Mercedes-Benz au declarat că nu plăuiesc o tehnologie similară în ofertă deoarece este prea complexă.
Vineri, 24 Iulie 2015 | Modele noi

Infiniti Q30 va folosi o parte din motorizările rivalului Mercedes A-Klasse

Parteneriatul dintre Mercedes și Alianța Renault-Nissan va face ca noul Infiniti Q30 să împrumute motorizări chiar de la rivalul A-Klasse.
Luni, 19 Ianuarie 2015 | Modele noi

Mercedes AMG nu va mai lansa niciun model cu motorul V8 de 5.5 litri după anul 2016

Divizia AMG a celor de la Mercedes-Benz se pregăteşte să renunţe la lansarea de modele noi bazate pe motorizarea V8 de 5.5 litri. Ultimul model lansat alături de aceasta va fi S-Klasse Cabriolet.
Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Industrie

Şeful Daimler: "Nu vrem să preluăm conducerea Aston Martin"

Dieter Zetsche, şeful concernului Daimler, a infirmat zvonurile care anunţau o potenţială preluare a mărcii Aston Martin în urma parteneriatului tehnic semnat cu britanicii.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Modele noi

Motorizarea lui Mercedes AMG GT va echipa şi alte modele din gama Mercedes-Benz

Tobias Moers, şeful diviziei AMG, a confirmat faptul că motorizarea V8 twin-turbo de 4.0 litri din gama AMG GT va echipa şi alte modele din portofoliul Mercedes-Benz.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Mercedes AMG GT, succesorul lui SLS AMG

Mercedes-Benz a prezentat astăzi noul AMG GT, succesorul lui SLS AMG. Acesta renunţă la motorizarea aspirată în favoarea unui V8 supraalimentat, oferit în două versiuni de putere: 462 şi 510 CP.
Vineri, 08 August 2014 | Autoipoteze

Nissan 370Z va fi înlocuit în 2016 de un model numit Z35, care va avea motorizări Mercedes-Benz

Parteneriatul dintre Daimler şi Renault-Nissan va aduce noutăţi importante în gama de roadstere a japonezilor, 370Z urmând să fie înlocuit de un model care va avea motorizări şi de la Mercedes-Benz.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz prezintă motorul lui AMG GT: V8 twin-turbo de 510 CP

Divizia AMG de la Mercedes-Benz a publicat specificaţiile tehnice ale noului motor V8 twin-turbo de 4.0 litri pe care îl va monta sub capota fratelui mai mic al lui SLS AMG, văzut de unii drept succesorul acestuia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 08 Mai 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz AMG se aşteaptă la o creştere de 50% a vânzărilor în 2014

În lumina rezultatelor de vânzări peste aşteptări înregistrate în 2013 şi în primul sfert al anului 2014, şeful diviziei de performanţă de la Mercedes-Benz spune că vânzările ar putea să crească cu până la 50% în decursul anului curent.
Vineri, 25 Aprilie 2014 | Modele noi

Divizia AMG de la Mercedes-Benz ar putea oferi motorul turbo de doi litri şi sub capota altor modele

Motorul 2.0 turbo de 360 CP şi-ar putea găsi un cămin şi sub capota altor modele din gama Mercedes-Benz, spune şeful diviziei AMG, Tobias Moers.
Marti, 01 Aprilie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz confirmă motorizările cu trei cilindri pentru viitorii hibrizi

Mercedes-Benz a confirmat posibilitatea utilizării motorizărilor cu trei cilindri în linie pentru modelele hibride care vor avea tracţiune faţă.
Joi, 23 Ianuarie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz C-Klasse: gama completă de motorizări

Gama completă de motorizări a noului Mercedes-Benz C-Klasse a fost deconspirată de presa germană. În afară de AMG, există încă 10 motoare, versiuni cu tracţiune integrală şi chiar doi hibrizi.
Luni, 11 Noiembrie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz pregăteşte revenirea la motoarele cu şase cilindri în linie

Mercedes-Benz va reveni la motoarele cu şase cilindri în linie la aproape 20 de ani de la înlocuirea acestora în gamă. Acestea vor face parte dintr-o nouă familie de motorizări, care vor avea o configuraţie modulară.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | Modele noi

Şeful diviziei AMG: "Nu vom face diesel-uri, dar ne gândim la hibrizi"

Şeful diviziei AMG de la Mercedes-Benz a declarat că nu vor dezvolta diesel-uri în perioada următoare, fiind mai interesaţi de lansarea unor versiuni hibride de performanţă.
Vineri, 13 Iulie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz: Motoarele pe benzină ale lui A-Klasse respectă normele Euro 6

Mercedes-Benz a anunţat că toate motoarele pe benzină din gama A-Klasse respectă deja normele Euro 6, care vor intra în vigoare abia în 2014.
Luni, 11 Iunie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz C-Klasse va primi în această vară un motor 1.6 turbo

Mercedes-Benz va introduce un motor turbo de 1.6 litri în gama C-Klasse. Unitatea va oferi cuplul maxim încă de la 1.250 rpm şi va fi la fel de economic ca un diesel, spun oficialii mărcii.

Tag-uri similare

Mercedes, Renault, Smart, Renault Zoe, Smart Fortwo, Smart Forfour, motoare Mercedes, Renault Twizy, motoare Renault, platforma Mercedes
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru