Motoare Mercedes

Vineri, 07 Iunie 2019 | Tehnologie

Mercedes-AMG prezintă cel mai puternic motor cu 4 cilindri din istorie: 2.0 litri și 421 de cai putere

Mercedes-AMG a dezvăluit detaliile tehnice ale noului motor turbo cu 4 cilindri de 2.0 litri. În versiunea de top, unitatea oferă 421 de cai putere și un cuplu de 500 Nm și devine astfel cel mai puternic motor cu 4 cilindri dezvoltat în producție de serie.
Marti, 23 Mai 2017 | General

Donwnsizing-ul continuă: Mercedes pregătește motoare noi de 1.2 și 1.4 litri pentru Clasa A și alte modele compacte

Mercedes dezvoltă împreună cu Renault-Nissan o nouă gamă de motoare cu injecție directă de 1.2 și 1.4 litri care vor fi implementate pe noua generație Clasa A și pe urmașii Clasei B și ai lui CLA și GLA.
Joi, 29 Octombrie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz Citan, fratele german al lui Renault Kangoo, primește un motor 1.2 benzină turbo și o transmisie automată

Mercedes-Benz a aplicat o nouă actualizare în gama Citan. Utilitara împrumutată de la Renault primește în ofertă o motorizare 1.2 benzină turbo, disponibilă și cu o transmisie automată cu două ambreiaje.
Marti, 28 Iulie 2015 | General

Mercedes-Benz: "Sistemul de injecție cu apă anunțat de BMW este prea complex și nu îl vom implementa în serie"

După ce BMW a prezentat un sistem de injecție cu apă, cei de la Mercedes-Benz au declarat că nu plăuiesc o tehnologie similară în ofertă deoarece este prea complexă.
Vineri, 24 Iulie 2015 | Modele noi

Infiniti Q30 va folosi o parte din motorizările rivalului Mercedes A-Klasse

Parteneriatul dintre Mercedes și Alianța Renault-Nissan va face ca noul Infiniti Q30 să împrumute motorizări chiar de la rivalul A-Klasse.
Luni, 19 Ianuarie 2015 | Modele noi

Mercedes AMG nu va mai lansa niciun model cu motorul V8 de 5.5 litri după anul 2016

Divizia AMG a celor de la Mercedes-Benz se pregăteşte să renunţe la lansarea de modele noi bazate pe motorizarea V8 de 5.5 litri. Ultimul model lansat alături de aceasta va fi S-Klasse Cabriolet.
Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Industrie

Şeful Daimler: "Nu vrem să preluăm conducerea Aston Martin"

Dieter Zetsche, şeful concernului Daimler, a infirmat zvonurile care anunţau o potenţială preluare a mărcii Aston Martin în urma parteneriatului tehnic semnat cu britanicii.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Modele noi

Motorizarea lui Mercedes AMG GT va echipa şi alte modele din gama Mercedes-Benz

Tobias Moers, şeful diviziei AMG, a confirmat faptul că motorizarea V8 twin-turbo de 4.0 litri din gama AMG GT va echipa şi alte modele din portofoliul Mercedes-Benz.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Mercedes AMG GT, succesorul lui SLS AMG

Mercedes-Benz a prezentat astăzi noul AMG GT, succesorul lui SLS AMG. Acesta renunţă la motorizarea aspirată în favoarea unui V8 supraalimentat, oferit în două versiuni de putere: 462 şi 510 CP.
Vineri, 08 August 2014 | Autoipoteze

Nissan 370Z va fi înlocuit în 2016 de un model numit Z35, care va avea motorizări Mercedes-Benz

Parteneriatul dintre Daimler şi Renault-Nissan va aduce noutăţi importante în gama de roadstere a japonezilor, 370Z urmând să fie înlocuit de un model care va avea motorizări şi de la Mercedes-Benz.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz prezintă motorul lui AMG GT: V8 twin-turbo de 510 CP

Divizia AMG de la Mercedes-Benz a publicat specificaţiile tehnice ale noului motor V8 twin-turbo de 4.0 litri pe care îl va monta sub capota fratelui mai mic al lui SLS AMG, văzut de unii drept succesorul acestuia.
Joi, 08 Mai 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz AMG se aşteaptă la o creştere de 50% a vânzărilor în 2014

În lumina rezultatelor de vânzări peste aşteptări înregistrate în 2013 şi în primul sfert al anului 2014, şeful diviziei de performanţă de la Mercedes-Benz spune că vânzările ar putea să crească cu până la 50% în decursul anului curent.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 25 Aprilie 2014 | Modele noi

Divizia AMG de la Mercedes-Benz ar putea oferi motorul turbo de doi litri şi sub capota altor modele

Motorul 2.0 turbo de 360 CP şi-ar putea găsi un cămin şi sub capota altor modele din gama Mercedes-Benz, spune şeful diviziei AMG, Tobias Moers.
Marti, 01 Aprilie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz confirmă motorizările cu trei cilindri pentru viitorii hibrizi

Mercedes-Benz a confirmat posibilitatea utilizării motorizărilor cu trei cilindri în linie pentru modelele hibride care vor avea tracţiune faţă.
Joi, 23 Ianuarie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz C-Klasse: gama completă de motorizări

Gama completă de motorizări a noului Mercedes-Benz C-Klasse a fost deconspirată de presa germană. În afară de AMG, există încă 10 motoare, versiuni cu tracţiune integrală şi chiar doi hibrizi.
Luni, 11 Noiembrie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz pregăteşte revenirea la motoarele cu şase cilindri în linie

Mercedes-Benz va reveni la motoarele cu şase cilindri în linie la aproape 20 de ani de la înlocuirea acestora în gamă. Acestea vor face parte dintr-o nouă familie de motorizări, care vor avea o configuraţie modulară.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | Modele noi

Şeful diviziei AMG: "Nu vom face diesel-uri, dar ne gândim la hibrizi"

Şeful diviziei AMG de la Mercedes-Benz a declarat că nu vor dezvolta diesel-uri în perioada următoare, fiind mai interesaţi de lansarea unor versiuni hibride de performanţă.
Vineri, 13 Iulie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz: Motoarele pe benzină ale lui A-Klasse respectă normele Euro 6

Mercedes-Benz a anunţat că toate motoarele pe benzină din gama A-Klasse respectă deja normele Euro 6, care vor intra în vigoare abia în 2014.
Luni, 11 Iunie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz C-Klasse va primi în această vară un motor 1.6 turbo

Mercedes-Benz va introduce un motor turbo de 1.6 litri în gama C-Klasse. Unitatea va oferi cuplul maxim încă de la 1.250 rpm şi va fi la fel de economic ca un diesel, spun oficialii mărcii.
Luni, 01 August 2011 | Modele noi

Mercedes-Benz ar putea renunţa definitiv la motorizările V12 pentru SL

Modelele Mercedes-Benz SL600 şi SL65 AMG au fost eliminate din oferta constructorului. Acestea ar putea fi echipate cu V8-uri odată cu debutul noii generaţii de SL.

Tag-uri similare

Mercedes, Renault, Smart, Renault Zoe, Smart Fortwo, Smart Forfour, motoare Mercedes, Renault Twizy, motoare Renault, platforma Mercedes
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru