Smart

Joi, 11 Aprilie | Industrie

Smart caută parteneri noi pentru dezvoltarea succesorului lui ForTwo

Compania de mașini de oraș Smart este în căutare de parteneri noi pentru dezvoltarea urmașului modelului ForTwo, care a ieșit recent din producție. Constructorul german va trebui să creeze o platformă nouă, însă are nevoie de parteneri noi pentru a împărți costurile de dezvoltare.
Luni, 04 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Detalii tehnice noul Smart #3 electric: versiunea europeană are 268 CP, 455 km autonomie

Cu ocazia Salonului de Mobilitate de la Munchen aflăm detaliile tehnice ale noului model cu zero emisii Smart #3. Versiunea de bază oferă 268 de cai putere și o autonomie de până la 455 kilometri.
Marti, 18 Aprilie 2023 | Modele noi

Noul Smart #3, primul SUV coupe electric al mărcii: va ajunge și în Europa în 2024

Smart a lansat oficial noul său model #3 în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Noul model, primul SUV coupe din istoria mărcii, va fi prezentat și în Europa în această toamnă, iar lansarea pe piață va avea loc în prima parte a anului viitor.
Joi, 30 Martie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul SUV electric Smart #3: va ajunge în Europa în 2024

Smart a publicat o serie de imagini oficiale noi cu viitorul său SUV electric, #3. Noul model va fi prezentat în aprilie, iar piața de lansare a noului SUV este China.
Marti, 28 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul SUV coupe electric Smart #3 debutează în aprilie

Smart confirmă că viitorul său SUV coupe, cu zero emisii, va fi denumit Smart #3. Mai mult, constructorul deținut de Mercedes-Benz și Geely, anunță data debutului: 18 aprilie.
Joi, 23 Martie 2023 | Modele noi

Imagini neoficiale cu noul crossover electric Smart #3

Au apărut imagini neoficiale scăpate pe internet cu viitorul crossover electric Smart #3. Cel de-al doilea crossover al constructorului german va fi prezentat la mijlocul lui aprilie, în cadrul Salonului Auto de la Shanghai.
Marti, 16 August 2022 | Modele noi

Acesta este noul Smart #1 Brabus, primul crossover electric de performanță al mărcii

Smart a publicat primele imagini oficiale cu noul model #1 Brabus, primul crossover de performanță al mărcii. Noul model electric aduce o serie de modificări estetice, precum și un propulsor mai puternic, de 434 de cai putere.
Vineri, 01 Iulie 2022 | Modele noi

Teaser cu viitorul Smart #1 Brabus, versiunea de performanță a crossover-ului electric

Smart a publicat un clip teaser cu viitorul model #1 Brabus. Acesta este o versiune mai puternică a crossover-ului electric și va fi dezvăluit în acest an.
Vineri, 08 Aprilie 2022 | Modele noi

Smart #1, primul crossover electric al mărcii: autonomie de până la 440 de kilometri

Smart a lansat oficial primul său crossover electric, numit #1. Noul model are dimensiuni apropiate de Mercedes-Benz EQA și dispune de un propulsor de 268 de cai putere, cu o autonomie de până la 440 de kilometri.
Vineri, 01 Aprilie 2022 | Modele noi

Un ultim teaser cu viitorul SUV electric Smart. Constructorul confirmă data lansării

Smart anunță data lansării primului său SUV. Denumit #1, modelul cu zero emisii este dezvoltat împreună cu Geely și a fost anunțat de conceptul cu același nume, anul trecut în cadrul Salonului Auto de la Munchen.
Sambata, 12 Februarie 2022 | Modele noi

Smart lansează primul său crossover electric în acest an. Va fi numit #1

Din acest an, constructorul german de mașini oraș va debuta pe piața crossover-elor electrice cu un model de serie numit #1. Noul model este dezvoltat împreună cu Geely și va fi asemănător, ca design, conceptului prezentat în 2021 la Salonul Auto din Munchen.
Miercuri, 05 Ianuarie 2022 | Industrie

Producția lui Smart EQ ForFour a încetat. În locul său va fi lansat un SUV electric

Constructorul german de mașini de oraș a oprit producția modelului EQ ForFour în acest an. În aceste condiții, Smart are în plan să lanseze primul său SUV electric, dezvoltat împreună cu Geely, compania chinezească aflată în parteneriat cu Smart.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 06 Septembrie 2021 | Concepte

Smart prezintă Concept #1, prototipul ce prefigurează un viitor SUV electric

Smart, marcă deținută de Daimler și grupul Geely, a prezentat prototipul electric Concept #1, care va sta la baza unui viitor SUV electric de serie.
Vineri, 03 Septembrie 2021 | Concepte

Primul teaser cu viitorul concept electric Smart: prezentare la Munchen

Smart a publicat prima imagine teaser cu viitorul său prototip electric denumit Concept #1, care va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Munchen.
Joi, 04 Martie 2021 | Concepte

Smart va lansa conceptul unui SUV electric în luna septembrie. El va fi construit de Mercedes și Geely

Conceptul SUV-ului electric de la Smart va fi prezentat în septembrie, la Salonul Auto de la Munchen, urmând ca versiunea de serie a modelului dezvoltat în comun de Mercedes și Geely să fie lansată anul viitor.
Joi, 07 Ianuarie 2021 | Masini electrice si hibride

Smart confirmă proiectul unui SUV compact electric: lansarea este așteptată în 2022

Smart a confirmat că lucrează la dezvoltarea unui SUV compact electric. Noul model va fi bazat pe o platformă a grupului Geely și va fi construit în China.
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | Industrie

Ineos spune că preluarea fabricii Smart din Franța ar putea fi finalizată în câteva săptămâni: britanicii vor să producă anual 25.000 de unități Grenadier

Grupul Ineos speră că preluarea fabricii Smart din Franța va fi finalizată în câteva săptămâni, după ce sindicatele și-au dat acordul pentru tranzacția dintre britanici și Daimler. Ineos vrea să producă anual 25.000 de unități ale modelului Grenadier.
Duminica, 05 Iulie 2020 | Industrie

Mercedes-Benz vrea să vândă uzina din Franța unde produce Smart: "Modelele vor continua să fie produse în același loc"

Mercedes-Benz intenționează să vândă uzina din localitatea franceză Hambach unde produce Smart EQ Fortwo și EQ Fortwo Cabriolet, însă susține că ambele modele vor continua să fie produse aici.
Marti, 12 Mai 2020 | Modele noi

Smart ar putea lansa un SUV compact în 2022: "Parteneriatul cu Geely ne va ajuta să mărim volumul de vânzări"

Smart ar putea lansa un SUV compact în 2022, ca parte a planurilor de a extinde radical gama de modele după ce Geely a achiziționat 50% dintre acțiunile constructorului de la Daimler.
Joi, 05 Septembrie 2019 | Modele noi

Smart prezintă EQ Fortwo și EQ Forfour facelift: cele două modele rămân doar cu versiuni electrice

Smart a prezentat primele imagini și informații despre EQ Fortwo și EQ Forfour facelift, care primesc îmbunătățiri minore de design și la interior, fără însă ca performanțele motorului electric sau autonomia să fie îmbunătățite.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru