Feedback

Smart

Miercuri, 15 Mai | Modele noi

Cântecul de lebădă al motoarelor convenționale în gama Smart: ultimele 21 de unități sunt dezvoltate în colaborare cu Brabus și fac parte dintr-o ediție specială

Smart se pregătește să intre complet în era electrică. Pentru a marca dispariția versiunilor cu motoare cu combustie internă din gamă, Smart lansează o ediție specială disponibilă în doar 21 de exemplare.
Joi, 28 Martie | Industrie

Oficial: Smart va produce doar modele electrice și va fi deținută în coproprietate de Daimler și chinezii de la Geely, proprietarii Volvo

Constructorul chinez Geely a achiziționat 50% din marca Smart, care va produce exclusiv modele electrice începând din 2022. Brandul va fi extins prin dezvoltarea unor modele subcompacte, iar producția va avea loc doar în China.
Luni, 25 Martie | Industrie

Daimler va decide viitorul brandului Smart până la sfârșitul anului: "Noul CEO va renunța la brand dacă va fi necesar"

Daimler va decide până la sfârșitul acestui an viitorul brandului Smart, care înregistrează pierderi de miliarde de euro de la lansarea din 1998. Una dintre opțiuni este renunțarea completă la acest brand.
Duminica, 03 Martie | GENEVA 2019

Brabus a pregătit un pachet special pentru EQ ForTwo Cabrio: modelul electric oferă 91 CP și o autonomie de până la 125 de kilometri

Brabus a publicat primele imagini și detalii referitoare la Ultimate E Shadow Edition. Versiunea bazată pe modelul electric EQ ForTwo Cabrio oferă 91 de cai putere și accelerează de la 0 la 100 km/h în 10.9 secunde. Brabus va asambla doar 28 de unități.
Vineri, 01 Martie | GENEVA 2019

Smart prezintă noul concept electric Forease+: fără geamuri laterale, dar cu plafon din material textil

Smart a publicat primele imagini cu noul Forease+. Conceptul electric are la bază platforma versiunii de serie EQ ForTwo Cabrio și integrează un plafon din material textil. Prezentarea oficială va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Joi, 28 Februarie | GENEVA 2019

Prima schiță cu viitorul Smart Forease+ Concept: prototipul cu plafon soft top debutează în 5 martie

Smart a publicat prima schiță cu viitorul concept electric Forease+, prototip pe care îl vom vedea în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 28 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Smart Forease debutează la Paris: conceptul electric marchează 20 de ani de la debutul primului model Smart

Smart a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul concept Forease. Prototipul va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris și marchează 20 de ani de la lansarea pe piață a primului model Smart.
Marti, 07 August 2018 | Masini electrice si hibride

Daimler vrea să producă noul Smart electric în China: negocieri pentru un joint-venture cu grupul local BAIC

Grupul Daimler negociază producția noului Smart electric în China cu un partener local, pentru a spori vânzările brandului pe cea mai mare piață auto din lume. Potrivit Bloomberg, Daimler negociază cu Beijing Electric Vehicle Co (BJEV), o subsidiară a grupului chinez BAIC.
Joi, 07 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Noul șef Smart susține tranziția către un brand 100% electric: “Probabil că vom pierde clienți la început, dar vom ajunge rapid la succes”

Noul șef de la Smart, Annette Winkler, susține decizia grupului Daimler de a transforma brandul într-unul 100% electric. Ea admite că Smart va pierde clienți în această tranziție, dar este convinsă că vânzările vor avea succes într-un timp foarte scurt.
Marti, 10 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Smart va deveni brand 100% electric în Europa: Daimler susține că tranziția va dura doi ani

Grupul Daimler a anunțat că brandul Smart va deveni unul 100% electric în Europa, urmând ca această tranziție să se finalizeze până în 2020.
Luni, 05 Martie 2018 | GENEVA 2018

Modelele electrice din gama Smart intră în marea familie a sub-brandului EQ: au fost lansate edițiile speciale EQ Fortwo și EQ Forfour NightSky

Smart a prezentat ediția specială NightSky dedicată modelelor electrice din gamă. În același timp, Smart schimbă și denumirea acestora: Electric Drive devine EQ.
Luni, 11 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Mercedes va avea versiuni electrice pentru toate modelele din 2022, iar brandul Smart va avea doar modele electrice

Mercedes a anunțat că fiecare model din gama va fi disponibil și în versiune electrică începând din 2022, în timp ce brandul Smart va avea doar mașini electrice.
Miercuri, 30 August 2017 | FRANKFURT 2017

Smart Vision EQ Fortwo: concept electric și autonom fără volan și pedale pentru servicii de car-sharing

Smart Vision EQ Fortwo este un concept electric complet autonom care nu are nevoie de volan și pedale și este destinat serviciilor de car-sharing din marile orașe.
Luni, 28 August 2017 | FRANKFURT 2017

Primul teaser foto: Smart aduce la Frankfurt un concept electric și complet autonom

Smart a demarat campania de teasing care anunță un viitor concept electric și complet autonom. Debutul oficial va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Marti, 23 Mai 2017 | Intern

Smart începe ofensiva electrică și în România: Fortwo Electric Drive poate fi comandat începând cu 22.100 de euro

Smart a publicat lista de prețuri pentru gama de electrice. În România, Fortwo Electric Drive poate fi comandat începând cu 22.078 de euro cu TVA.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 04 Martie 2017 | Tuning

Esențele tari se țin în sticluțe mici: un Smart Fortwo tunat de Brabus costă 53.000 de euro

Brabus a pregătit pentru Salonul Auto de la Geneva un kit de tuning aparte pentru Smart Fortwo. Modelul vine cu mulți cai putere sub capotă și un aspect exterior destul de strident.
Luni, 28 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Detalii proaspete despre maşinile electrice Mercedes: Smart-urile vor avea autonomie de 700 de kilometri

Mercedes va investi 10 miliarde de euro în proiectul de lansare a 10 modele electrice până în 2025. 3 dintre ele vor avea sigla Smart şi vor ajunge la autonomii de 700 de kilometri.
Luni, 26 Septembrie 2016 | General

Poliția din New York a găsit o rezolvare pentru infracțiunile petrecute la orele de vârf: 250 de exemplare Smart Fortwo

Poliția din New York a achiziționat 250 de exemplare Smart Fortwo pentru a putea interveni în orele de vârf și pentru a putea reduce emisiile de CO2 din oraș.
Vineri, 23 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Noutăţi pentru versiunile electrice Smart Fortwo şi Smart Forfour: motor de 81 CP, autonomie de 160 km şi încărcare mai rapidă

Smart Fortwo şi Smart Forfour vor fi disponibile de anul viitor cu un nou sistem electric de propulsie care va asigura putere de 60 kW, o autonomie de 160 de kilometri şi un timp de două ori mai mic pentru încărcarea bateriei.
Marti, 30 August 2016 | General

Micul Smart a atras o mare de oameni: peste 1600 de mașini au stabilit un nou record mondial pentru cea mai numeroasă reuniune

Pest 1600 de clienți ai modelelor Smart s-au adunat în Hamburg pentru a stabili un nou record mondial. A luat naștere cea mai mare adunare a posesorilor de Smart din lume.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru