Smart

Miercuri, 20 August 2014 | Intern

Preţuri Smart Fortwo şi Forfour în România: noul model mini porneşte de la 11.350 euro

Importatorul oficial Daimler în România a anunţat preţurile pentru noua generaţie a modelelor Smart Fortwo şi Forfour în România. Preţul de pornire este 11.350 euro (TVA inclus).
Miercuri, 06 August 2014 | Industrie

Dacia, pe locul al treilea în clasamentul creşterilor vânzărilor în Europa

Jeep, Lexus şi Dacia sunt marii performeri ai primei jumătăţi de an la nivel european. Cele trei mărci au înregistrat creşteri semnificative care confirmă faptul că piaţa europeană şi-a oprit declinul: +6.2% în perioada ianuarie-iunie.
Luni, 04 August 2014 | Modele noi

Smart confirmă planurile pentru o versiune Forfour electrică

Smart pregăteşte conştiincios un viitor eco pentru modelele din gama sa. Pe lista planurilor de viitor se află şi o versiune electrică a modelului Forfour, confirmată oficial.
Luni, 28 Iulie 2014 | Modele noi

Smart Forfour Edition 1 - febra versiunii speciale de lansare se extinde şi în gama Smart

Smart copiază exemplul părintelui Mercedes şi oferă o versiune specială, denumită Edition 1, în primul an de comercializare al modelului forfour.
Joi, 17 Iulie 2014 | Modele noi

Smart Fortwo şi Forfour au primit o nouă generaţie

Smart a prezentat astăzi noile generaţii ale modelelor Fortwo şi Forfour. Acestea împart platforma cu noul Renault Twingo, dar păstrează anumite trăsături de design de la predecesoarele lor.
Joi, 10 Iulie 2014 | Modele noi

Smart va avea un nou logo odată cu lansarea modelelor Fortwo şi Forfour

Smart a demarat o companie de marketing pentru noile Fortwo şi Forfour. Cu această ocazie, constructorul german a dezvăluit şi noul logo care se va regăsi pe modelele urbane.
Luni, 07 Iulie 2014 | Modele noi

Noile Fortwo şi Forfour - primul teaser video explică designul viitoarelor modelelor Smart

Smart a publicat astăzi un video care explică evoluţia designului interior şi exterior pentru viitoarele modele Fortwo şi Forfour, aşteptate să debuteze la Salonul de la Paris.
Vineri, 30 Mai 2014 | Modele noi

Şeful Daimler: "Noul Smart Forfour va aduce profit pentru prima oară în istoria mărcii"

Noua generaţie a lui Smart Forfour, care va avea platforma comună cu noul Fortwo şi Renault Twingo, va fi modelul care va aduce primul profit pentru Smart, spune directorul general al Daimler AG.
Marti, 20 Mai 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz nu va construi un model mai mic decât A-Klasse

Dieter Zetsche, şeful Daimler AG, a infirmat zvonurile care anunţau intrarea Mercedes-Benz în clasa mică. Directorul companiei nu exclude o subcompactă de la Smart.
Marti, 18 Martie 2014 | Modele noi

Renault Twingo împarte 70% din componentele mecanice cu viitoarea gamă Smart

Reprezentanţii Smart au confirmat faptul că viitoarele modele ale mărcii vor împărţi 70% din componentele tehnice ale noului Renault Twingo, cu toate că nu vor exista asemănări estetice între citadina franţuzească şi modelul elveţian.
Joi, 06 Martie 2014 | GENEVA 2014

Brabus ForTwo Xclusive Red Edition - roşu pasional şi mulţi cai putere

Brabus a modificat substanţial actualul Smart ForTwo cu un pachet de caroserie vopsit în culoarea exclusivistă Jupiter Red. Modelul a fost expus la începutul săptămânii la Salonul de la Geneva.
Joi, 06 Martie 2014 | General

Renault renunţă la un nou model electric: Twingo ZE

Renault a infirmat planurile pentru o viitoare versiune electrică a modelului Twingo. Deşi actualul model este capabil să primească serviciile unui motor cu zero emisii, un oficial Renault a respins ideea unui Twingo ZE.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 26 Noiembrie 2013 | Industrie

Dieter Zetsche: "Un investitor chinez este binevenit"

Dieter Zetsche, CEO-ul Daimler, spune că un investitor din China ar fi binevenit, cu toate că nu caută în mod special un partener.
Duminica, 03 Noiembrie 2013 | Modele noi

Smart Fortwo - a treia generație a modelului de oraș va fi lansată în 2014

A treia generație a modelului de oraș se află deja în teste pe șosea și va sosi în showroom-urile mărcii în a doua jumătate a anului viitor. Va fi urmată de o versiune cu patru uși și o variantă Brabus.
Vineri, 27 Septembrie 2013 | Industrie

Lista roşie: Fortwo, Phaeton şi Veyron, vedete în lista modelelor cu cele mai mari pierderi

O analiză a modelelor contemporane a relevat faptul că prima generaţie a lui Smart fortwo a fost o afacere foarte proastă pentru constructorul său. Veyron, Phaeton, Stilo şi VelSatis fac şi ele parte din lista roşie.
Joi, 05 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Smart FourJoy concept, modelul care prezintă noua direcţie de design a mărcii

Smart vine la Frankfurt cu conceptul FourJoy. Modelul prevesteşte viitorul limbaj de design al mărcii deţinute de Daimler şi va inspira viitoarele ForTwo şi ForFour.
Luni, 12 August 2013 | Industrie

Daimler vrea să crească vânzările Smart axându-se pe piaţa din China

Daimler este primul constructor de automobile european care aduce un vehicul electric pe piaţa din China. Odată cu acesta, nemţii vor lansa o întreagă ofensivă Smart în China.
Vineri, 02 August 2013 | Modele noi

Smart nu va lansa un SUV cu tracţiune faţă

Într-un interviu acordat britanicilor de la Autocar, CEO-ul Daimler a declarat că viitorul crossover de la Smart nu va avea o configuraţie cu tracţiune faţă.
Miercuri, 24 Aprilie 2013 | Economic

Daimler îşi reduce estimările de profit pentru 2013, după ce veniturile au scăzut cu 56%

Veniturile Daimler în primul sfert al anului curent au scăzut cu 56%, iar nemţii au decis să-şi revizuiască estimările de profit pentru anul curent.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru