Toamna se numără modelele electrice: Smart Fortwo, Fortwo Cabrio și Forfour vor avea și versiuni cu emisii zero

de Bogdan Mirică
Luni, 13.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Smart a anunțat că va lansa câte o versiune electrică pentru fiecare model din gamă, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, programat în toamnă.

Smart încearcă să acopere toate cerințele publicului atunci când vine vorba despre propulsia singurelor sale modele: Fortwo și Forfour. Prin urmare, având în vedere că gama de motorizări convenționale este aproape completă, constructorul german își va îndrepta atenția asupra versiunilor electrice.

Așadar, vechiul Smart electric va avea urmași. Urmași care sunt programați să apară în toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Paris. Versiunea electrică va fi disponibilă și pe Fortwo, și pe Forfour, dar și pe Fortwo Cabrio, ceea ce va face din Smart primul producător din lume care oferă versiuni electrice pentru toate modelele din gamă. E drept, este ajutat și de gama foarte mică.

Chiar dacă vor fi dezvăluite la Paris, modelele constructorului german vor debuta mai întâi pe piața din Statele Unite, mult mai matură decât cea europeană când vine vorba despre mașini cu zero emisii. Debutul european se va consemna abia la începutul anului 2017.

Comentarii (1)

  • Buna dimineata, Mercedes! Bine ati venit la petrecerea masinilor cu motoare electrice! O cafea, o baterie, serviti pranzul? Ca e deja amiaza.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru