Smart

Luni, 18 Februarie 2013 | Modele noi

Smart face echipă cu un producător de mobilă pentru o ediţie specială a lui ForTwo

Smart a făcut echipă cu danezii de la BoConcept, specialişti în design interior, pentru a dezvolta împreună o colecţie de elemente interioare şi o ediţie specială a lui ForTwo.
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 | Modele noi

Viitorul Smart Fortwo va creşte în dimensiuni şi va avea un design nou

Smart lucrează la o nouă generaţie a modelului Fortwo, programată să debuteze în 2014. Ea va fi mai mare decât actualul model şi va introduce o nouă filosofie de design.
Joi, 06 Decembrie 2012 | O lume nebuna

Ofertă în SUA: Un Smart gratuit pentru fiecare SLS AMG cumpărat

Un dealer Mercedes-Benz din Statele Unite ale Americii a publicat pe Facebook o ofertă inedită - un Smart Fortwo gratuit pentru fiecare SLS AMG GT cumpărat.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | Feature

TOP 10: Vedetele downsize

Downsizing. Este termenul cheie după care se ghidează constructorii auto la capitolul cilindree motor. Capacităţi cilindrice mici, doi sau trei cilindri şi un sistem turbo mic. Aceasta este în mare reţeta aplicată deja de constructorii importanţi pentru producţia unor motoare mici, dar foarte performante.
Vineri, 14 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Smart Forstars Concept: coupe de clasă mini care anunţă designul viitoarelor modele Smart

Recent lansatul Mini Coupe va avea în anii următori un rival pe măsură de la cealaltă marcă de buzunar a Europei: Smart. Conceptul Smart Forstars prefigurează atât un coupe de acest tip, cât şi viitoarele Fortwo şi Forfour.
Joi, 09 August 2012 | Modele noi

Smart lansează Fortwo şi Forfour anul viitor la Frankfurt

Smart va lansa noile generaţii Fortwo şi Forfour în toamna anului viitor, la Frankfurt. Până atunci, vom vedea un concept al viitorului Fortwo luna viitoare la Salonul de la Paris.
Luni, 23 Iulie 2012 | Modele noi

Smart şi Brabus aniversează 10 ani de colaborare cu un model ForTwo special

Smart şi Brabus crează automobile de oraş speciale de zece ani. Pentru a marca această aniversare, au creat un model Smart ForTwo special botezat sobru 10th anniversary.
Marti, 26 Iunie 2012 | Premii auto

JD Power: Lexus este cel mai apreciat brand după cumpărare în SUA

”Studiul iniţial al calităţii” publicat şi anul acesta de JD Power în SUA arată că proprietarii modelelor Lexus, Jaguar şi Porsche sunt cei mai mulţumiţi de maşinile lor în primele 90 de zile de la cumpărare.
Vineri, 15 Iunie 2012 | Modele noi

Smart Fortwo Iceshine - ediţie limitată pentru 1800 de norocoşi

Smart a lansat o nouă ediţie specială pentru Fortwo. Se numeşte Iceshine, va fi produsă în doar 1800 de exemplare şi va avea doar două culori de caoserie.
Joi, 10 Mai 2012 | Mediu

OFICIAL: Smart va produce în serie un scuter electric

Versiunea de serie a conceptului Smart eScooter, prezentat în 2010 la Salonul de la Paris, va fi produsă de constructorul german începând cu anul viitor.
Luni, 07 Mai 2012 | Industrie

La Tribune: Renault a renunţat la ideea unui "Smart Fortwo" propriu

Deşi se afla în planul de dezvoltare al colaborării dintre Renault şi Daimler, versiunea Renault a viitorului Smart Fortwo nu mai este de actualitate.
Joi, 29 Martie 2012 | Feature

TOP 10: Eşecuri comerciale din lumea auto

Nu toate modelele lansate de constructorii auto se dovedesc a fi un succes de piaţă. Unele au eşuat lamentabil, în ciuda aşteptărilor mari. Iată zece modele cu o istorie colorată.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 07 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Duel între premierele brandurilor iconice - Mini şi Smart

Smart şi Mini, subsidiarii celor mai importante branduri premium germane, ş-au disputat publicul prezent la Geneva. Smart a propus Fortwo facelift, iar Mini a venit cu Countryman JCW şi Clubvan.
Joi, 01 Martie 2012 | GENEVA 2012

Brabus a tunat noul Smart Fortwo electric

Trebuie să ai mare încredere în propriile forţe pentru a încerca să dezvolţi un kit de tuning pe un model electric precum Smart Fortwo.
Miercuri, 01 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Smart Fortwo a primit încă un facelift

Smart vine la Salonul Auto de la Geneva cu un al doilea facelift pentru modelul Fortwo, aplicat atât pentru versiunea cabrio, cât şi pentru versiunea hatchback.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Concepte

Smart for-us - conceptul unui pick-up mini a debutat la Detroit

Smart a decis să expună în cadrul Salonului de la Detroit conceptul for-us, un pick-up mini care anunţă viitoarea filosofie de design a modelelor germane.
Joi, 08 Decembrie 2011 | Concepte

Rinspeed Dock+Go, un nou concept extravagant al elveţienilor

Rinspeed aduce la Salonul Auto de la Geneva un concept nou în materie de mobilitate. După vehiculul electric ce putea fi transportat cu trenul, elveţienii au creat un modul de extindere a autonomiei şi a volumului de încărcare.
Miercuri, 07 Decembrie 2011 | Concepte

Smart For-us, conceptul unui pick-up mini vine la Detroit

Smart va expune la Salonul de la Detroit conceptul For-us, promotor al noilor direcţii de design şi o ocazie de a anticipa viitoarea extensie a gamei.
Joi, 03 Noiembrie 2011 | Concepte

Şase concepte "nebune" înscrise în concursul de design de la Los Angeles

Şase constructori au desenat câte un concept pentru concursul anual de design de la Los Angeles. Câştigătorul va fi anunţat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Joi, 13 Octombrie 2011 | Mediu

ACEA a hotărât: Un singur tip de priză pentru toate vehiculele electrice

Şapte constructori de automobile au s-au înţeles şi au stabilit să folosească un singur tip de încărcător pentru viitoarele lor vehicule electrice.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru