Smart

Miercuri, 01 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Smart Fortwo a primit încă un facelift

Smart vine la Salonul Auto de la Geneva cu un al doilea facelift pentru modelul Fortwo, aplicat atât pentru versiunea cabrio, cât şi pentru versiunea hatchback.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Concepte

Smart for-us - conceptul unui pick-up mini a debutat la Detroit

Smart a decis să expună în cadrul Salonului de la Detroit conceptul for-us, un pick-up mini care anunţă viitoarea filosofie de design a modelelor germane.
Joi, 08 Decembrie 2011 | Concepte

Rinspeed Dock+Go, un nou concept extravagant al elveţienilor

Rinspeed aduce la Salonul Auto de la Geneva un concept nou în materie de mobilitate. După vehiculul electric ce putea fi transportat cu trenul, elveţienii au creat un modul de extindere a autonomiei şi a volumului de încărcare.
Miercuri, 07 Decembrie 2011 | Concepte

Smart For-us, conceptul unui pick-up mini vine la Detroit

Smart va expune la Salonul de la Detroit conceptul For-us, promotor al noilor direcţii de design şi o ocazie de a anticipa viitoarea extensie a gamei.
Joi, 03 Noiembrie 2011 | Concepte

Şase concepte "nebune" înscrise în concursul de design de la Los Angeles

Şase constructori au desenat câte un concept pentru concursul anual de design de la Los Angeles. Câştigătorul va fi anunţat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Joi, 13 Octombrie 2011 | Mediu

ACEA a hotărât: Un singur tip de priză pentru toate vehiculele electrice

Şapte constructori de automobile au s-au înţeles şi au stabilit să folosească un singur tip de încărcător pentru viitoarele lor vehicule electrice.
Joi, 08 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Smart Fortwo WeSC debutează la Frankfurt

Smart aduce la Frankfurt o ediţie limitată a lui Brabus Fortwo numită WeSC. Aceasta primeşte un kit estetic, scaune din piele şi un set de căşti.
Miercuri, 07 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

TOP 10: Premiere "verzi" la Salonul Auto de la Frankfurt

Continuăm seria topurilor de la Salonul Auto de la Frankfurt cu cele mai importante maşini eco şi de oraş ce vor fi prezente săptămâna viitoare la salonul german.
Joi, 01 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Smart Forvision Concept debutează la Frankfurt

Smart aduce la Frankfurt conceptul care prefigurează viitoarea generaţie a lui ForTwo. Modelul va avea o platformă realizată împreună cu Renault şi va utiliza piese din plastic construite de BASF.
Marti, 23 August 2011 | FRANKFURT 2011

Smart prezintă o bicicletă electrică la Frankfurt

Smart va prezenta la Frankfurt o bicicletă electrică pregătită de producţia de serie, modelul urmând să fie pus la vânzare în Europa din 2012.
Marti, 16 August 2011 | FRANKFURT 2011

PREMIERĂ: Smart Fortwo electric a ajuns la a treia generaţie

Smart a dezvăluit astăzi primele informaţii şi imagini oficiale ale noului Fortwo ED, versiunea electrică a modelului urban, ajunsă deja la a treia generaţie.
Luni, 18 Iulie 2011 | Video

Mercedes şi Bosch vor produce motoare electrice împreună

Daimler şi Bosch au pus bazele unui joint-venture care va da naştere unor propulsoare electrice. Până în 2020, cele două companii speră să producă un milion de unităţi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 05 Iulie 2011 | Economic

Mercedes sărbătoreşte 125 de ani cu vânzări istorice în 2011

Mercedes a reuşit să vândă în perioada ianuarie-iunie 2011 un total de 610.531 de maşini, un rezultat record pentru constructorul german.
Vineri, 24 Iunie 2011 | Intern

Mini E şi Smart Electric Drive au ajuns în România

În cadrul evenimentului Green Car din Bucureşti, publicul poate vedea şi chiar experimenta prototipurile electrice Smart Electric Drive şi Mini E, expuse alături de hibrizii Lexus la AFI Palace Cotroceni.
Miercuri, 08 Iunie 2011 | Concepte

Smart Boxfresh Concept, personalizare de lux în miniatură

Smart, Brabus şi Boxfresh şi-au unit forţele pentru a da naştere unui fortwo cabrio cu totul special, atent personalizat cu materiale şi finisaje de lux.
Miercuri, 30 Martie 2011 | Industrie

Surpriză? Cele mai fiabile modele europene: Peugeot 207 şi Fiat Panda

Un studiu realizat în toate service-urile din Marea Britanie arată că Peugeot şi Fiat au cele mai fiabile modele europene. Rata de defecte e cea mai mică din întregul spectru auto.
Marti, 22 Februarie 2011 | Modele noi

Renault vrea să mărească gama Clio cu un crossover 4x4

Renault Captur ar putea avea o versiune de serie care va fi integrată în gama Clio, informază cei de la AutomotiveNews. Mai mult decât atât, aceasta va beneficia şi de un sistem de tracţiune integrală.
Luni, 21 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Smart Forspeed Concept debutează la Geneva

Formele noilor generaţii ale modelelor Smart pot fi ghicite privind noul Forspeed, cel mai nou concept al mărcii, care va fi lansat la Salonul de la Geneva.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | Modele noi

Smart Fortwo Lightshine: Cel mai ecologic model de serie din istorie

Cei de la Smart pretind că au lansat cel mai puţin poluant model de serie echipat cu un motor cu combustie internă. Acesta se numeşte Fortwo Lightshine şi emite 86 de grame de CO2 per kilometru.
Joi, 06 Ianuarie 2011 | Modele noi

Mercedes a patentat aspectul conceptului Smart Speedster

Conceptul care prefigurează viitorul Smart Fortwo va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Iată cum va arăta conceptul Smart Speedster!

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru