Noile Fortwo şi Forfour - primul teaser video explică designul viitoarelor modelelor Smart

de Bogdan Mirică
Luni, 07.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Smart a publicat astăzi un video care explică evoluţia designului interior şi exterior pentru viitoarele modele Fortwo şi Forfour, aşteptate să debuteze la Salonul de la Paris.

După ce am făcut cunoştinţă cu noul Renault Twingo în primăvara acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, ne pregătim să vedem cum arată şi fratele său de platformă: Smart Fortwo.

Renault Twingo - noua generaţie vine cu motor şi propulsie spate

Modelul dezvoltat de Mercedes pe o arhitectură comună, cu propulsie spate şi motor posterior, cu cei de la Renault este aşteptat să îşi facă apariţia în viitorul apropiat, alături de varianta cu patru uşi, Smart Rorfour. Ambele ar urma să debuteze live în cadrul Salonului Auto de la Paris din această toamnă.

Pentru a menţine treaz interesul fanilor şi al publicaţiilor de specialitate, Smart a publicat un teaser video care explică evoluţia designului pentru ambele modele. Indiciile pe care constructorul german le oferă trasează, cel puţin imaginar, detaliile de design noi pe care va miza Fortwo şi modul în care va renaşte Forfour.

Deşi va împărţi aceeaşi platformă şi aproximativ 70% dintre componente cu Renault Twingo, noul Smart Fortwo va beneficia de un design proaspăt, cu blocuri optice pătrăţoase, cu o grilă hexagonală, cu o celulă de siguranţă Tridion extinsă şi cu un interior la fel de jucăuş, mizând pe artificii de design plăcute.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru