Smart Fortwo

Joi, 11 Aprilie | Industrie

Smart caută parteneri noi pentru dezvoltarea succesorului lui ForTwo

Compania de mașini de oraș Smart este în căutare de parteneri noi pentru dezvoltarea urmașului modelului ForTwo, care a ieșit recent din producție. Constructorul german va trebui să creeze o platformă nouă, însă are nevoie de parteneri noi pentru a împărți costurile de dezvoltare.
Vineri, 30 August 2019 | Masini electrice si hibride

Primele schițe oficiale cu viitoarele Smart EQ Fortwo și EQ Forfour facelift: cele două modele electrice debutează la Frankfurt

Smart EQ Fortwo și EQ Forfour facelift vor fi expuse în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Modelele electrice vor primi o serie de modificări de design, mici îmbunătățiri la interior și, conform surselor, o baterie cu o capacitate de stocare mai generoasă.
Joi, 01 August 2019 | Modele noi

Smart Fortwo și Forfour vor primi facelift-uri în septembrie: modelele de oraș ar putea rămâne doar cu versiunile electrice

Smart va lansa facelift-uri pentru modelele de oraș Fortwo și Forfour în luna septembrie, iar acestea ar putea rămâne pe piață doar în versiuni electrice, potrivit unor informații neoficiale.
Marti, 23 Mai 2017 | Intern

Smart începe ofensiva electrică și în România: Fortwo Electric Drive poate fi comandat începând cu 22.100 de euro

Smart a publicat lista de prețuri pentru gama de electrice. În România, Fortwo Electric Drive poate fi comandat începând cu 22.078 de euro cu TVA.
Sambata, 04 Martie 2017 | Tuning

Esențele tari se țin în sticluțe mici: un Smart Fortwo tunat de Brabus costă 53.000 de euro

Brabus a pregătit pentru Salonul Auto de la Geneva un kit de tuning aparte pentru Smart Fortwo. Modelul vine cu mulți cai putere sub capotă și un aspect exterior destul de strident.
Luni, 26 Septembrie 2016 | General

Poliția din New York a găsit o rezolvare pentru infracțiunile petrecute la orele de vârf: 250 de exemplare Smart Fortwo

Poliția din New York a achiziționat 250 de exemplare Smart Fortwo pentru a putea interveni în orele de vârf și pentru a putea reduce emisiile de CO2 din oraș.
Marti, 30 August 2016 | General

Micul Smart a atras o mare de oameni: peste 1600 de mașini au stabilit un nou record mondial pentru cea mai numeroasă reuniune

Pest 1600 de clienți ai modelelor Smart s-au adunat în Hamburg pentru a stabili un nou record mondial. A luat naștere cea mai mare adunare a posesorilor de Smart din lume.
Marti, 26 Ianuarie 2016 | Modele noi

Smart confirmă noua sa ”mini rachetă”: Fortwo va primi o versiune Brabus cu 130 de cai putere

Smart Fortwo Brabus se întoarce. Noua generație va beneficia de o versiune de performanță, pregătită de tunerul de casă Brabus.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Colaborarea Daimler cu Renault-Nissan continuă: pick-up Mercedes bazat pe Navara și versiuni electrice Smart cu tehnologia de pe Renault Zoe

Pornită inițial ca o colaborare care a avut scopul de a experimenta în câteva zone ale pieței, colaborarea dintre Renault-Nissan și Daimler a ajuns în al șaselea an și anunță noi produse comune interesante.
Vineri, 28 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Smart Fortwo Cabrio: decapotabila vine cu un acoperiș din pânză, disponibil în trei culori

Smart a dezvăluit oficial varianta decapotabilă a actualului Fortwo. Modelul va fi introdus oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Vineri, 15 Mai 2015 | O lume nebuna

Smart Fortwo, transformat în cea mai mică sală de concerte din lume cu ajutorul JBL

JBL şi-a dorit să facă din micul Smart Fortwo o adevărată sală de concerte. A şi reuşit, având în vedere
Marti, 31 Martie 2015 | Premii auto

Premiul Red Dot: 18 maşini lansate în 2014, apreciate pentru design

Ediţia de anul acesta a Red Dot Design Awards a adus şi 18 premii pentru maşini lansate în anul 2014. Printre constructorii cu cele mai multe distincţii se numără Ferrari, Mazda şi Volkswagen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 04 Martie 2015 | GENEVA 2015

Smart Fortwo primeşte o variantă Brabus

Smart a prezentat primele imagini ale versiunii Brabus a noii generaţii Fortwo. Modelul va debuta în varianta de serie la Salonul Auto de la Geneva, programat la începutul lunii martie.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | Modele noi

Smart Fortwo primeşte o transmisie automată cu două ambreiaje în ofertă

Smart a anunţat introducerea unei variante cu transmisie automată cu două ambreiaje în gama Fortwo. Aceasta se numeşte Twinamic şi are şase trepte.
Miercuri, 20 August 2014 | Intern

Preţuri Smart Fortwo şi Forfour în România: noul model mini porneşte de la 11.350 euro

Importatorul oficial Daimler în România a anunţat preţurile pentru noua generaţie a modelelor Smart Fortwo şi Forfour în România. Preţul de pornire este 11.350 euro (TVA inclus).
Joi, 10 Iulie 2014 | Modele noi

Smart va avea un nou logo odată cu lansarea modelelor Fortwo şi Forfour

Smart a demarat o companie de marketing pentru noile Fortwo şi Forfour. Cu această ocazie, constructorul german a dezvăluit şi noul logo care se va regăsi pe modelele urbane.
Luni, 07 Iulie 2014 | Modele noi

Noile Fortwo şi Forfour - primul teaser video explică designul viitoarelor modelelor Smart

Smart a publicat astăzi un video care explică evoluţia designului interior şi exterior pentru viitoarele modele Fortwo şi Forfour, aşteptate să debuteze la Salonul de la Paris.
Vineri, 30 Mai 2014 | Modele noi

Şeful Daimler: "Noul Smart Forfour va aduce profit pentru prima oară în istoria mărcii"

Noua generaţie a lui Smart Forfour, care va avea platforma comună cu noul Fortwo şi Renault Twingo, va fi modelul care va aduce primul profit pentru Smart, spune directorul general al Daimler AG.
Marti, 20 Mai 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz nu va construi un model mai mic decât A-Klasse

Dieter Zetsche, şeful Daimler AG, a infirmat zvonurile care anunţau intrarea Mercedes-Benz în clasa mică. Directorul companiei nu exclude o subcompactă de la Smart.
Marti, 18 Martie 2014 | Modele noi

Renault Twingo împarte 70% din componentele mecanice cu viitoarea gamă Smart

Reprezentanţii Smart au confirmat faptul că viitoarele modele ale mărcii vor împărţi 70% din componentele tehnice ale noului Renault Twingo, cu toate că nu vor exista asemănări estetice între citadina franţuzească şi modelul elveţian.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Renault, Audi, Toyota, lansare, Smart, Renault Zoe, Audi A1, BMW Seria 1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru