Smart Fortwo

Joi, 06 Martie 2014 | GENEVA 2014

Brabus ForTwo Xclusive Red Edition - roşu pasional şi mulţi cai putere

Brabus a modificat substanţial actualul Smart ForTwo cu un pachet de caroserie vopsit în culoarea exclusivistă Jupiter Red. Modelul a fost expus la începutul săptămânii la Salonul de la Geneva.
Miercuri, 18 Decembrie 2013 | Modele noi

Viitorul Smart Fortwo va avea un motor pe benzină produs de Dacia la Mioveni

Viitorul Smart Fortwo, model aşteptat anul viitor, va fi propulsat de un motor pe benzină al alianţei Renault-Nissan. Motorul, cel mai probabil 0.9 TCe, va veni de la uzina Dacia Mioveni.
Duminica, 03 Noiembrie 2013 | Modele noi

Smart Fortwo - a treia generație a modelului de oraș va fi lansată în 2014

A treia generație a modelului de oraș se află deja în teste pe șosea și va sosi în showroom-urile mărcii în a doua jumătate a anului viitor. Va fi urmată de o versiune cu patru uși și o variantă Brabus.
Vineri, 27 Septembrie 2013 | Industrie

Lista roşie: Fortwo, Phaeton şi Veyron, vedete în lista modelelor cu cele mai mari pierderi

O analiză a modelelor contemporane a relevat faptul că prima generaţie a lui Smart fortwo a fost o afacere foarte proastă pentru constructorul său. Veyron, Phaeton, Stilo şi VelSatis fac şi ele parte din lista roşie.
Luni, 15 Aprilie 2013 | Modele noi

Dacia va furniza motoare TCe pentru viitorul Smart Fortwo

Sorin Buşe, directorul general Renault Technologie Roumanie, a anunţat că uzina Dacia le va livra celor de la Smart motoare din gama H4, respectiv unităţi 0.9 TCe.
Luni, 18 Februarie 2013 | Modele noi

Smart face echipă cu un producător de mobilă pentru o ediţie specială a lui ForTwo

Smart a făcut echipă cu danezii de la BoConcept, specialişti în design interior, pentru a dezvolta împreună o colecţie de elemente interioare şi o ediţie specială a lui ForTwo.
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 | Modele noi

Viitorul Smart Fortwo va creşte în dimensiuni şi va avea un design nou

Smart lucrează la o nouă generaţie a modelului Fortwo, programată să debuteze în 2014. Ea va fi mai mare decât actualul model şi va introduce o nouă filosofie de design.
Joi, 06 Decembrie 2012 | O lume nebuna

Ofertă în SUA: Un Smart gratuit pentru fiecare SLS AMG cumpărat

Un dealer Mercedes-Benz din Statele Unite ale Americii a publicat pe Facebook o ofertă inedită - un Smart Fortwo gratuit pentru fiecare SLS AMG GT cumpărat.
Joi, 09 August 2012 | Modele noi

Smart lansează Fortwo şi Forfour anul viitor la Frankfurt

Smart va lansa noile generaţii Fortwo şi Forfour în toamna anului viitor, la Frankfurt. Până atunci, vom vedea un concept al viitorului Fortwo luna viitoare la Salonul de la Paris.
Vineri, 15 Iunie 2012 | Modele noi

Smart Fortwo Iceshine - ediţie limitată pentru 1800 de norocoşi

Smart a lansat o nouă ediţie specială pentru Fortwo. Se numeşte Iceshine, va fi produsă în doar 1800 de exemplare şi va avea doar două culori de caoserie.
Luni, 07 Mai 2012 | Industrie

La Tribune: Renault a renunţat la ideea unui "Smart Fortwo" propriu

Deşi se afla în planul de dezvoltare al colaborării dintre Renault şi Daimler, versiunea Renault a viitorului Smart Fortwo nu mai este de actualitate.
Miercuri, 01 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Smart Fortwo a primit încă un facelift

Smart vine la Salonul Auto de la Geneva cu un al doilea facelift pentru modelul Fortwo, aplicat atât pentru versiunea cabrio, cât şi pentru versiunea hatchback.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 07 Decembrie 2011 | Concepte

Smart For-us, conceptul unui pick-up mini vine la Detroit

Smart va expune la Salonul de la Detroit conceptul For-us, promotor al noilor direcţii de design şi o ocazie de a anticipa viitoarea extensie a gamei.
Vineri, 07 Octombrie 2011 | Analiza Automarket

ANALIZĂ: 2012 va fi anul maşinilor mini de oraş - apar 10 modele complet noi

Trioul VW Up-Skoda Citigo-Seat Mii va fi dublat în 2012 de cea de-a doua generaţie a grupului Citroen C1-Toyota Aygo-Peugeot 108. La acestea se adaugă alte patru modele noi, totalul modelelor de oraş disponibile în cel mai mic segment de pe piaţă ajungând la 15.
Joi, 08 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Smart Fortwo WeSC debutează la Frankfurt

Smart aduce la Frankfurt o ediţie limitată a lui Brabus Fortwo numită WeSC. Aceasta primeşte un kit estetic, scaune din piele şi un set de căşti.
Joi, 01 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Smart Forvision Concept debutează la Frankfurt

Smart aduce la Frankfurt conceptul care prefigurează viitoarea generaţie a lui ForTwo. Modelul va avea o platformă realizată împreună cu Renault şi va utiliza piese din plastic construite de BASF.
Marti, 16 August 2011 | FRANKFURT 2011

PREMIERĂ: Smart Fortwo electric a ajuns la a treia generaţie

Smart a dezvăluit astăzi primele informaţii şi imagini oficiale ale noului Fortwo ED, versiunea electrică a modelului urban, ajunsă deja la a treia generaţie.
Marti, 09 August 2011 | Intern

Dacia ar putea produce şasiul viitoarelor Smart şi Renault Twingo

Dacia va produce la Mioveni platforma destinată noii generaţii Twingo, precum şi viitoarelor Smart fortwo şi Smart forfour. Arhitectura platformei va permite instalarea unor motoare convenţionale sau electrice.
Miercuri, 08 Iunie 2011 | Concepte

Smart Boxfresh Concept, personalizare de lux în miniatură

Smart, Brabus şi Boxfresh şi-au unit forţele pentru a da naştere unui fortwo cabrio cu totul special, atent personalizat cu materiale şi finisaje de lux.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | Modele noi

Smart Fortwo Lightshine: Cel mai ecologic model de serie din istorie

Cei de la Smart pretind că au lansat cel mai puţin poluant model de serie echipat cu un motor cu combustie internă. Acesta se numeşte Fortwo Lightshine şi emite 86 de grame de CO2 per kilometru.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Renault, Audi, Toyota, lansare, Smart, Renault Zoe, Audi A1, BMW Seria 1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru