Smart Fortwo Iceshine - ediţie limitată pentru 1800 de norocoşi

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 15.06.2012
Smart a lansat o nouă ediţie specială pentru Fortwo. Se numeşte Iceshine, va fi produsă în doar 1800 de exemplare şi va avea doar două culori de caoserie.

Smart vrea să sporească popularitatea modelului Fortwo cu o nouă ediţie specială, botezată Iceshine. Aşa cum ne-a obişnuit, subsidiarul Mercedes promite un număr limitat de exemplare, tocmai pentru a spori exclusivitatea. Cele 1800 de unităţi programate pentru producţie vor fi disponibile în ambele variante de caroserie, coupe şi cabrio, şi vor avea la bază nivelul de echipare Passion.

Viitorii clienţi vor fi obligaţi să aleagă doar între două culori de caroserie, create special, un alb şi un albastru Azzure. Lista modificărilor estetice include şi alte inserţii de culoare albă, jante de 15 inch cu trei spiţe, de asemenea albe. Acestea din urmă vin echipate cu pneuri de 175/55 pe faţă şi 195/50 pe spate. Culoarea albă va fi regăsită din abundenţă şi la interior, unde va înviora habitaclul.

Ediţia specială Iceshine va fi disponibilă împreună cu două motorizări: unitatea pe benzină cu trei cilindri, de 999 cmc, capabilă să ofere 71 de cai putere, şi dieselul mhd de 84 de cai putere.

Lista de comenzi a fost deschisă deja în Germania, clienţii care comandă acum urmând să primească maşina abia în luna octombrie.

via l autoblog

Comentarii (1)

  • Alta editie. Deci nu numai VW face asa ceva :)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru