Ofertă în SUA: Un Smart gratuit pentru fiecare SLS AMG cumpărat

de Sebastian Toma
Joi, 06.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un dealer Mercedes-Benz din Statele Unite ale Americii a publicat pe Facebook o ofertă inedită - un Smart Fortwo gratuit pentru fiecare SLS AMG GT cumpărat.

Esential 6 la sută din valoarea lui SLS AMG GT reprezintă preţul de pornire al lui Smart Fortwo.
Mercedes-Benz nu este marca de la care v-aţi aştepta la oferte şi promoţii pe Facebook, nu-i aşa? Ei bine, un dealer al mărcii din Stuttgart a publicat pe Facebook o ofertă inedită. Mai exact, dealerul Mercedes-Benz din Kansas City oferă un Smart Fortwo gratuit pentru fiecare SLS AMG GT achiziţionat. Singurele reguli? Cele două maşini trebuie să fie din stocul dealerului, clienţii trebuie să aibă cuponul de pe Facebook, iar oferta este valabilă până la sfârşitul anului. În raport cu valoarea supercar-ului, vorbim despre un avantaj client de 6%, dat fiind faptul că un Smart Fortwo pleacă de la 12.490 dolari pe piaţa din SUA, pe când un SLS AMG GT pleacă de la 199.500 de dolari.

Deşi oferta celor de la Mercedes-Benz Kansas City nu reprezintă afacerea anului, aceasta urmează o tendinţă interesantă, urmată de mulţi clienţi din Vest. Astfel, aceştia conduc două automobile, dintre care unul îl folosesc în special în mediul urban.

Pe lângă oferta respectivă, dealerul Mercedes-Benz a obţinut şi atenţia publicului prin această tactică de vânzări inedită.

Mercedes-Benz SLS AMG GT are un motor V8 de 6.208 cmc, care dezvoltă cu 20 CP în plus faţă de versiunea standard a lui SLS 63 AMG, totalizând 591 CP. Graţie puterii suplimentare, modelul accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde, în timp ce sprintul 0-200 km/h este realizat în 11.2 secunde. Mercedes-Benz SLS AMG GT este oferit atât în versiuni Coupe, cât şi în versiuni Roadster.

Via Autoblog

Comentarii (2)

  • Versiunea pe care o numiti voi "anterioara" se cheama SLS AMG si atat. Nu SLS 63 AMG.

    Iar SLS AMG GT nu este un inlocuitor, ci o editie speciala.
    7 1
  • Smart-ul il pot folosi americanii obezi cand fac shopping prin Walmart.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru