Smart Fortwo WeSC debutează la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 08.09.2011
Smart aduce la Frankfurt o ediţie limitată a lui Brabus Fortwo numită WeSC. Aceasta primeşte un kit estetic, scaune din piele şi un set de căşti.

Cei de la Smart au realizat o ediţie specială a lui Fortwo în parteneriat cu cei de la WeSC. Modelul este bazat pe un Fortwo modificat de Brabus şi dezvolă 102 CP graţie unui motor turbo. Pachetul WesSC pentru Brabus ForTwo include un exterior auriu mat cu un kit de caroserie agresiv şi un set de jante din aliaj. La nivelul interiorului, Fortwo a primit un set de scaune îmbrăcate în piele, maneta schimbătorului de viteze îmbrăcată în piele, un volan sport îmbrăcat în piele şi un set de căşti WeSC cu ornamente speciale, pentru a fi folosite atunci când proprietarul părăseşte maşina.

Căştile Smart făcute de WeSC au căptuşeală din piele întoarsă şi capace cu finisaj lucios. Atât căştile Smart, cât şi Fortwo-ul WeSC vor debuta în primăvara anului 2012, dar cele două companii acceptă precomenzi pentru respectivele produse. Preţurile acestora nu au fost încă dezvăluite.

Via | Autosblog.fr

Comentarii (2)

  • Ha
    Probabil inca vro 1000 euro pentru niste etichete cu Brabus si un set de casti :)
    0 7
  • Brabus
    Smart Brabus
    Smart Brabus se invarte pe undeva pe la 28-29.000 euro .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru