Salonul Auto de la Geneva 2014

Brabus ForTwo Xclusive Red Edition - roşu pasional şi mulţi cai putere

Publicat Joi, 06.03.2014
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Brabus ForTwo Xclusive Red Edition - roşu pasional şi mulţi cai putere - Poza 1
Brabus ForTwo Xclusive Red Edition - roşu pasional şi mulţi cai putere - Poza 2
Brabus ForTwo Xclusive Red Edition - roşu pasional şi mulţi cai putere - Poza 3
Brabus ForTwo Xclusive Red Edition - roşu pasional şi mulţi cai putere - Poza 4
Brabus ForTwo Xclusive Red Edition - roşu pasional şi mulţi cai putere - Poza 5
Brabus ForTwo Xclusive Red Edition - roşu pasional şi mulţi cai putere - Poza 6
Brabus ForTwo Xclusive Red Edition - roşu pasional şi mulţi cai putere - Poza 7
Brabus a modificat substanţial actualul Smart ForTwo cu un pachet de caroserie vopsit în culoarea exclusivistă Jupiter Red. Modelul a fost expus la începutul săptămânii la Salonul de la Geneva.

Smart a dezvăluit la Salonul de la Geneva o ediţie specială a actualului ForTwo, dezvoltată împreună cu Brabus. Noul model se numeşte Brabus Xclusive Red Edition şi, după cum o sugerează şi numele, vine cu o culoare roşie specială, botezată Jupiter Red.

Modelul de oraş adoptă o culoare uniformă la nivelul caroseriei şi schimbă logo-ul subsidiarului Mercedes cu cele ale tunerului de casă. Blocurile optice frontale vin pe fundal gri, jantele standard sunt înlocuite de unele Monoblock VII din aliaj, cu dimensiuni de 16 şi 17 inch şi culori contrastante.

Esential 102 cai putere oferă noul Brabus ForTwo Xclusive Red Edition.
La interior, micul model de oraş adoptă o tapiţerie din piele, cusută cu aţă roşie şi embosată cu logo-ul Brabus la nivelul tetierelor. Acelaşi tratament este aplicat şi planşei de bord şi portierelor. Nu putea lipsi volanul sport cu trei spiţe, în spatele cărora Brabus a instalat padele pentru schimbarea treptelor de viteză.
Mânerul schimbătorului primeşte şi el un logo Brabus de culoare roşie, în vreme ce inserţiile vopsite în acelaşi Jupiter Red se găsesc în tot habitaclul.

Disponibil în ambele variante de caroserie, coupe sau Roadster, Brabus Xclusive Red Edition este oferit alături de propulsorul cu trei cilindri, de un litru, capabil să livreze 102 cai putere, administraţi de o transmisie sportivă.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru