Teaser cu viitorul Smart #1 Brabus, versiunea de performanță a crossover-ului electric

de Tiberiu Safta
Vineri, 01.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Smart a publicat un clip teaser cu viitorul model #1 Brabus. Acesta este o versiune mai puternică a crossover-ului electric și va fi dezvăluit în acest an.

Mai devreme în acest an, Smart a lansat primul său crossover din istorie, botezat #1. Acum, noul model electric va avea și o versiune de performanță în viitorul apropiat, după ce constructorul german a publicat un teaser video cu noul model.

Din clipul oficial, postat pe pagina de Instagram, se pot observa mai multe detalii specifice ale noului model. Astfel, Smart #1 Brabus va avea o grilă iluminată în culoarea roșie, precum și unele elemente de design care să amplifice aspectul agresiv al viitorului crossover de performanță. În clip putem vedea prize de aer noi pentru bara din față, jante cu un design nou și un eleron mai mare.

De asemenea, sunt vizibile accente roșii la exterior, în combinație cu o vopsea gri mată. Plafonul este vopsit în roșu, ceea ce înseamnă că viitorul model va fi oferit într-o configurație de culoare two-tone. Nu în ultimul rând, sunt prezente și embleme speciale negre.

Smart nu a oferit detalii despre propulsor. Conform unor informații neoficiale, viitorul model de performanță ar urma să fie echipat cu două motoare electrice, iar puterea totală va fi de 406 cai putere sau chiar 434 de cai putere.

Cel mai probabil, noul model va avea tracțiune integrală și va păstra acumulatorul de 66 de kWh, dar care va oferi o autonomie mai mică decât versiunea standard. De asemenea, se pare că și suspensia va fi modificată pentru o dinamică sporită.

Noul Smart #1 Brabus ar urma să fie dezvăluit în acest an. Modelul va fi lansat, mai întâi, pe piața din China la finalul lui 2022, iar debutul european va avea loc la începutul lui 2023.

via Smart, Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru