Smart Fortwo a primit încă un facelift

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 01.02.2012
Smart vine la Salonul Auto de la Geneva cu un al doilea facelift pentru modelul Fortwo, aplicat atât pentru versiunea cabrio, cât şi pentru versiunea hatchback.

Smart Fortwo a primit încă un facelift, modelat după aspectul versiunii electrice a acestui model. Debutul public al acestui model are loc la Salonul Auto de la Geneva. Modelul are un aspect mai sportiv, graţie barei faţă redesenate şi relocării siglei Smart pe grila faţă. Posteriorul modelului se mândreşte cu o nouă bară spate, care integrează un difuzor de aer şi două evacuări centrale. Bara de protecţie faţă integrează un set de proiectoare de ceaţă sau LED-uri pentru luminile de zi, în funcţie de nivelul de echipare ales.

Cei de la Smart n-au schimbat nivelurile de echipare alături de care este oferit Fortwo, gama fiind compusă din versiunile Pure, Pulse, Passion, Brabus şi Brabus Xclusive. În ceea ce priveşte motorizările, toate au trei cilindri şi 1.0 litri şi emit mai puţin de 120 de grame de CO2 pe kilometru. Versiunile pe benzină dezvoltă 61, 71, 84 sau 102 CP, în timp ce versiunea diesel dezvoltă 54 CP. Cea mai puternică iterare a lui Smart Fortwo are un consum mediu de 5.2 litri la sută şi emite 119 grame CO2 pe kilometru.

Versiunea diesel a lui Smart Fortwo are un consum mixt de 3.3 litri la sută şi emite doar 86 de grame de CO2 pe kilometru. Cele două versiuni micro-hibrid ale acestui model au un consum mediu de 4.2 litri la sută şi dezvoltă 61, respectiv 71 CP. Ambele emit doar 97 de grame de CO2 pe kilometru.

Via | WorldCarfans

Comentarii (7)

  • HAHAHHAH
    CE GUNOI !
    4 15
  • @Sam Gunoi? macar ai bani lichizi in momentul asta cat costa
    Smart-ul ca sa iti permiti sa spui asemenea aberatii ?
    10 2
  • minunata!
    masina e frumusica tare!!micuta asa e draguta! insa consumul mi se pare cam mare pt o masinuta cu 2 lucuri!
    5 1
  • gabi_o
    Super cifre
    "Versiunea diesel ... are un consum mixt de 3.3 litri la sută"! LOL Asta infroapa hibrizii si alte petarde electrice!
    3 0
  • gabi_o
    Tastatura.....
    "ingroapa"
    3 0
  • Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuoooooooooooooooo!
    De ce fac o mie de Face???
    In rest arata bine...
    2 3
  • motoriciu
    Fain in poze, nasol de condus :(
    Arata bine noua "coperta".
    Din pacate marea schimbare e doar machiajul cand de fapt caruciorul asta are MARE nevoie de o transmisie decenta pentru a se califica-ca masina.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru