Smart

Luni, 26 Septembrie 2016 | General

Poliția din New York a găsit o rezolvare pentru infracțiunile petrecute la orele de vârf: 250 de exemplare Smart Fortwo

Poliția din New York a achiziționat 250 de exemplare Smart Fortwo pentru a putea interveni în orele de vârf și pentru a putea reduce emisiile de CO2 din oraș.
Vineri, 23 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Noutăţi pentru versiunile electrice Smart Fortwo şi Smart Forfour: motor de 81 CP, autonomie de 160 km şi încărcare mai rapidă

Smart Fortwo şi Smart Forfour vor fi disponibile de anul viitor cu un nou sistem electric de propulsie care va asigura putere de 60 kW, o autonomie de 160 de kilometri şi un timp de două ori mai mic pentru încărcarea bateriei.
Marti, 30 August 2016 | General

Micul Smart a atras o mare de oameni: peste 1600 de mașini au stabilit un nou record mondial pentru cea mai numeroasă reuniune

Pest 1600 de clienți ai modelelor Smart s-au adunat în Hamburg pentru a stabili un nou record mondial. A luat naștere cea mai mare adunare a posesorilor de Smart din lume.
Luni, 13 Iunie 2016 | Modele noi

Toamna se numără modelele electrice: Smart Fortwo, Fortwo Cabrio și Forfour vor avea și versiuni cu emisii zero

Smart a anunțat că va lansa câte o versiune electrică pentru fiecare model din gamă, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, programat în toamnă.
Miercuri, 27 Aprilie 2016 | Modele noi

S-a deschis sezonul rachetelor mini: Smart lansează versiuni Brabus pentru toate modelele din gamă

Smart a lansat oficial versiuni Brabus pentru toate modelele din gama sa. Fortwo, Fortwo Cabrio și Forfour devin astfel niște mici rachete.
Luni, 14 Martie 2016 | Masini electrice si hibride

Capacitate triplă: Daimler va construi o nouă fabrică pentru baterii electrice în care va investi o jumătate de miliard de euro

Daimler va investi 500 de milioane de euro în construcţia unei noi fabrici de baterii prin care îşi va tripla capacitatea de producţie.
Marti, 26 Ianuarie 2016 | Modele noi

Smart confirmă noua sa ”mini rachetă”: Fortwo va primi o versiune Brabus cu 130 de cai putere

Smart Fortwo Brabus se întoarce. Noua generație va beneficia de o versiune de performanță, pregătită de tunerul de casă Brabus.
Luni, 26 Octombrie 2015 | Tehnologie

Cum te ajută telefonul în trafic: locuri de parcare, ride-sharing şi reduceri la servicii

O simplă aplicaţie pentru smartphone îţi poate face viaţa de şofer mai uşoară: afli localizarea locurilor libere din parcări, împarţi maşina cu alţi şoferi sau primeşti reduceri la spălătorii.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Colaborarea Daimler cu Renault-Nissan continuă: pick-up Mercedes bazat pe Navara și versiuni electrice Smart cu tehnologia de pe Renault Zoe

Pornită inițial ca o colaborare care a avut scopul de a experimenta în câteva zone ale pieței, colaborarea dintre Renault-Nissan și Daimler a ajuns în al șaselea an și anunță noi produse comune interesante.
Vineri, 28 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Smart Fortwo Cabrio: decapotabila vine cu un acoperiș din pânză, disponibil în trei culori

Smart a dezvăluit oficial varianta decapotabilă a actualului Fortwo. Modelul va fi introdus oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Luni, 29 Iunie 2015 | O lume nebuna

Smart Forfour a fost transformat în cel mai mic tren din lume

O echipă de britanici a transformat un Smart Forfour în cel mai mic tren din lume. Modelul urban a primit roți din oțel de 22 de inch și a împrumutat liniile unei companii feroviare din Regatul Unit.
Vineri, 15 Mai 2015 | O lume nebuna

Smart Fortwo, transformat în cea mai mică sală de concerte din lume cu ajutorul JBL

JBL şi-a dorit să facă din micul Smart Fortwo o adevărată sală de concerte. A şi reuşit, având în vedere
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 21 Aprilie 2015 | Modele noi

Şeful Daimler: "Smart ar putea avea un crossover în gamă"

Dieter Zetsche, şeful concernului german Daimler, a dezvăluit public faptul că este luat în considerare un crossover în gama Smart.
Miercuri, 04 Martie 2015 | GENEVA 2015

Smart Fortwo primeşte o variantă Brabus

Smart a prezentat primele imagini ale versiunii Brabus a noii generaţii Fortwo. Modelul va debuta în varianta de serie la Salonul Auto de la Geneva, programat la începutul lunii martie.
Joi, 05 Februarie 2015 | General

Luptă între titani astăzi în Autovot: VW Touareg versus Mitsubishi Outlander

Touareg şi Outlander îşi încordează muşchii astăzi în competiţia popularităţii. În zona modelelor premium, Lexus CT se duelează cu noul Smart Forfour.
Joi, 29 Ianuarie 2015 | General

Duelurile zilei în Autovot 2015: Kia Sorento vs. Nissan Qashqai şi Mercedes-Benz Clasa V vs. Smart Fortwo

Tabloul duelurilor de azi se anunţă a fi echilibrat. Kia Sorento trebuie să treacă de Nissan Qashqai la Maşini Accesibile, în vreme ce Smart Fortwo are de lucru cu un coleg de concern mai mare: Mercedes Clasa V.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | Modele noi

Smart Fortwo primeşte o transmisie automată cu două ambreiaje în ofertă

Smart a anunţat introducerea unei variante cu transmisie automată cu două ambreiaje în gama Fortwo. Aceasta se numeşte Twinamic şi are şase trepte.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | Siguranta

Noi rezultate EuroNCAP: Passat și Mondeo primesc cinci stele, însă Mini, Smart și Opel Corsa reușesc doar patru

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele ultimei sale sesiuni de testare pentru anul 2014. 12 modele au fost probate de organismul european independent, iar punctajul de cinci stele nu a revenit decât pentru şapte dintre ele.
Marti, 02 Decembrie 2014 | Modele noi

Smart a confirmat versiunile electrice ale modelelor Fortwo şi Forfour

Daimler a confirmat lansarea versiunilor electrice ale modelelor Fortwo şi Forfour pentru anul 2016. Pentru a furniza componentele necesare acestora, concernul investeşte 100 de milioane de euro într-o subsidiară care produce acumulatori pentru vehicule electrice.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Industrie

Daimler şi-a vândut participaţia la Tesla Motors, dar nu renunţă la colaborare

Daimler AG a vândut participaţia sa rămasă la Tesla Motors, de aproximativ 4% din totalul acţiunilor companiei americane. Nemţii au primit în schimb 613 milioane de euro şi promit să nu renunţe la colaborarea cu americanii.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru