Smart

Joi, 29 Ianuarie 2015 | General

Duelurile zilei în Autovot 2015: Kia Sorento vs. Nissan Qashqai şi Mercedes-Benz Clasa V vs. Smart Fortwo

Tabloul duelurilor de azi se anunţă a fi echilibrat. Kia Sorento trebuie să treacă de Nissan Qashqai la Maşini Accesibile, în vreme ce Smart Fortwo are de lucru cu un coleg de concern mai mare: Mercedes Clasa V.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | Modele noi

Smart Fortwo primeşte o transmisie automată cu două ambreiaje în ofertă

Smart a anunţat introducerea unei variante cu transmisie automată cu două ambreiaje în gama Fortwo. Aceasta se numeşte Twinamic şi are şase trepte.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | Siguranta

Noi rezultate EuroNCAP: Passat și Mondeo primesc cinci stele, însă Mini, Smart și Opel Corsa reușesc doar patru

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele ultimei sale sesiuni de testare pentru anul 2014. 12 modele au fost probate de organismul european independent, iar punctajul de cinci stele nu a revenit decât pentru şapte dintre ele.
Marti, 02 Decembrie 2014 | Modele noi

Smart a confirmat versiunile electrice ale modelelor Fortwo şi Forfour

Daimler a confirmat lansarea versiunilor electrice ale modelelor Fortwo şi Forfour pentru anul 2016. Pentru a furniza componentele necesare acestora, concernul investeşte 100 de milioane de euro într-o subsidiară care produce acumulatori pentru vehicule electrice.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Industrie

Daimler şi-a vândut participaţia la Tesla Motors, dar nu renunţă la colaborare

Daimler AG a vândut participaţia sa rămasă la Tesla Motors, de aproximativ 4% din totalul acţiunilor companiei americane. Nemţii au primit în schimb 613 milioane de euro şi promit să nu renunţe la colaborarea cu americanii.
Miercuri, 20 August 2014 | Intern

Preţuri Smart Fortwo şi Forfour în România: noul model mini porneşte de la 11.350 euro

Importatorul oficial Daimler în România a anunţat preţurile pentru noua generaţie a modelelor Smart Fortwo şi Forfour în România. Preţul de pornire este 11.350 euro (TVA inclus).
Miercuri, 06 August 2014 | Industrie

Dacia, pe locul al treilea în clasamentul creşterilor vânzărilor în Europa

Jeep, Lexus şi Dacia sunt marii performeri ai primei jumătăţi de an la nivel european. Cele trei mărci au înregistrat creşteri semnificative care confirmă faptul că piaţa europeană şi-a oprit declinul: +6.2% în perioada ianuarie-iunie.
Luni, 04 August 2014 | Modele noi

Smart confirmă planurile pentru o versiune Forfour electrică

Smart pregăteşte conştiincios un viitor eco pentru modelele din gama sa. Pe lista planurilor de viitor se află şi o versiune electrică a modelului Forfour, confirmată oficial.
Luni, 28 Iulie 2014 | Modele noi

Smart Forfour Edition 1 - febra versiunii speciale de lansare se extinde şi în gama Smart

Smart copiază exemplul părintelui Mercedes şi oferă o versiune specială, denumită Edition 1, în primul an de comercializare al modelului forfour.
Joi, 17 Iulie 2014 | Modele noi

Smart Fortwo şi Forfour au primit o nouă generaţie

Smart a prezentat astăzi noile generaţii ale modelelor Fortwo şi Forfour. Acestea împart platforma cu noul Renault Twingo, dar păstrează anumite trăsături de design de la predecesoarele lor.
Joi, 10 Iulie 2014 | Modele noi

Smart va avea un nou logo odată cu lansarea modelelor Fortwo şi Forfour

Smart a demarat o companie de marketing pentru noile Fortwo şi Forfour. Cu această ocazie, constructorul german a dezvăluit şi noul logo care se va regăsi pe modelele urbane.
Luni, 07 Iulie 2014 | Modele noi

Noile Fortwo şi Forfour - primul teaser video explică designul viitoarelor modelelor Smart

Smart a publicat astăzi un video care explică evoluţia designului interior şi exterior pentru viitoarele modele Fortwo şi Forfour, aşteptate să debuteze la Salonul de la Paris.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 30 Mai 2014 | Modele noi

Şeful Daimler: "Noul Smart Forfour va aduce profit pentru prima oară în istoria mărcii"

Noua generaţie a lui Smart Forfour, care va avea platforma comună cu noul Fortwo şi Renault Twingo, va fi modelul care va aduce primul profit pentru Smart, spune directorul general al Daimler AG.
Marti, 20 Mai 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz nu va construi un model mai mic decât A-Klasse

Dieter Zetsche, şeful Daimler AG, a infirmat zvonurile care anunţau intrarea Mercedes-Benz în clasa mică. Directorul companiei nu exclude o subcompactă de la Smart.
Marti, 18 Martie 2014 | Modele noi

Renault Twingo împarte 70% din componentele mecanice cu viitoarea gamă Smart

Reprezentanţii Smart au confirmat faptul că viitoarele modele ale mărcii vor împărţi 70% din componentele tehnice ale noului Renault Twingo, cu toate că nu vor exista asemănări estetice între citadina franţuzească şi modelul elveţian.
Joi, 06 Martie 2014 | GENEVA 2014

Brabus ForTwo Xclusive Red Edition - roşu pasional şi mulţi cai putere

Brabus a modificat substanţial actualul Smart ForTwo cu un pachet de caroserie vopsit în culoarea exclusivistă Jupiter Red. Modelul a fost expus la începutul săptămânii la Salonul de la Geneva.
Joi, 06 Martie 2014 | General

Renault renunţă la un nou model electric: Twingo ZE

Renault a infirmat planurile pentru o viitoare versiune electrică a modelului Twingo. Deşi actualul model este capabil să primească serviciile unui motor cu zero emisii, un oficial Renault a respins ideea unui Twingo ZE.
Marti, 26 Noiembrie 2013 | Industrie

Dieter Zetsche: "Un investitor chinez este binevenit"

Dieter Zetsche, CEO-ul Daimler, spune că un investitor din China ar fi binevenit, cu toate că nu caută în mod special un partener.
Duminica, 03 Noiembrie 2013 | Modele noi

Smart Fortwo - a treia generație a modelului de oraș va fi lansată în 2014

A treia generație a modelului de oraș se află deja în teste pe șosea și va sosi în showroom-urile mărcii în a doua jumătate a anului viitor. Va fi urmată de o versiune cu patru uși și o variantă Brabus.
Vineri, 27 Septembrie 2013 | Industrie

Lista roşie: Fortwo, Phaeton şi Veyron, vedete în lista modelelor cu cele mai mari pierderi

O analiză a modelelor contemporane a relevat faptul că prima generaţie a lui Smart fortwo a fost o afacere foarte proastă pentru constructorul său. Veyron, Phaeton, Stilo şi VelSatis fac şi ele parte din lista roşie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru