Prima schiță cu viitorul Smart Forease+ Concept: prototipul cu plafon soft top debutează în 5 martie

de Cornel Șocariciu
Joi, 28.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Smart a publicat prima schiță cu viitorul concept electric Forease+, prototip pe care îl vom vedea în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

La jumătatea săptămânii trecute, Daimler a publicat lista premierelor pregătite pentru Salonul Auto de la Geneva. Pe listă, oficialii au trecut și noul concept electric Smart Forease+.

Acum, pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, Smart a publicat și prima schiță cu viitorul Forease+. Spre deosebire de versiunea Forease, expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Paris din 2018, noul concept primește un plafon retractabil de tip soft top, jante cu design ușor modificat, dar și o aripă spate mult mai mare.

Noul Smart Forease+ are la bază versiunea Cabrio a modelului de serie EQ ForTwo, însă reprezentanții companiei nu oferă detalii suplimentare cu privire la sistemul electric utilizat.

Prin intermediul acestui concept, Smart vrea să sublinieze încă o dată faptul că viitorul pe care îl promovează este unul 100% electric. Începând cu 2020, Smart va comercializa pe toate piețele din Europa doar vehicule electrice. În acest moment, strategia a fost implementată doar pe piețele din Norvegia, SUA și Canada.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru