Imagini neoficiale cu noul crossover electric Smart #3

de Tiberiu Safta
Joi, 23.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut imagini neoficiale scăpate pe internet cu viitorul crossover electric Smart #3. Cel de-al doilea crossover al constructorului german va fi prezentat la mijlocul lui aprilie, în cadrul Salonului Auto de la Shanghai.

Anul trecut, Smart a lansat primul său crossover din istorie, #1. Planul mărcii germane este acela de a lansa un asemenea tip de model nou în fiecare an până în 2027. Acum, Smart se pregătește să lanseze cel de-al doilea său crossover electric.

Noul model este botezat, în mod interesant, #3. Încă din noiembrie anul trecut, au apărut și câteva imagini scăpate pe internet cu viitorul model în toată splendoarea sa. Aici putem observa limbajul de design comun cu fratele său mai mic, #1.

Astfel, noul model prezintă un design fluid cu suprafețe netede, iar în funcție de versiunea aleasă, #3 va primi și un pachet vizual mai agresiv. Așa cum se poate vedea, acesta primește un spoiler față mic, precum și un eleron mic montat în plafon și un mic difuzor sub bara din spate.

Evident, noul model va fi mai mare decât #1 și va fi bazat pe aceeași platformă, SEA. Potrivit spuselor lui Dirk Adelmann, CEO-ul Smart Europa, #3 va fi „mai mare, mai încăpător și mai sportiv”.

De asemenea, este probabil ca noul crossover să primească două versiuni de propulsoare: prima va avea 152 de cai putere, iar a doua va avea 268 de cai putere. Deocamdată, nu există informații despre baterie și autonomie.

Noul Smart #3 va fi prezentat la Salonul Auto de la Shanghai din China, în 17 aprilie. Vânzările vor începe la finalul anului în țara asiatică, înainte ca modelul să ajungă și în Europa în 2024.

via Motor1

Comentarii (5)

  • Flavius
    Smart a murit!Spiritul lui, cel putin, a murit. Sunt posesor de Smart si nu pot decat sa constat ca nimic din ceea ce a fost Smart nu mai exista.O minimasina destinata in primul rand , aproape exclusiv traficului urban. Smart forfour era deja la limita maxima a ceea ce putea fi un Smart.Nu discut despre calitaqtea masinii , o fi buna dar in afara de nume si sigla nu mai are nimic in comun cu Smart!
    10 0
  • unsirb
    Deci se numeste smart, e chinezesc, si arata ca un vw. OK.
    6 0
  • Bagati fratilor sa se faca toate Made in China, iar apoi va mirati cand sunt probleme cu aprovizionarea, sa nu mai spun de furtul de tehnologie si spionaj industrial.
    Cand dracu' o sa ne invatam minte ca RPChineza la fel ca si curva de mama Ruzzie sunt niste dictaturi si ar trebui sa incetam sa mai avem de-a face cu ele?
    10 0
  • @Fast_and_Curious
    Când o sa le facem mai ieftine în Europa, atunci o sa ne învățăm minte. Era buna treaba asta când estul Europei era mai ieftin. Veneau producătorii la noi. Acum ce sa facem, ne bat chinezii la propriul nostru joc: capitalism. Ei produc, noi cumpărăm. Ghinion.
    5 1
  • Ordinea finală
    Mai bine colonie chinezeasca decât vestică. Unde calca chinezul rasare ceva.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru