Imagini noi cu viitorul SUV electric Smart #3: va ajunge în Europa în 2024

de Tiberiu Safta
Joi, 30.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Smart a publicat o serie de imagini oficiale noi cu viitorul său SUV electric, #3. Noul model va fi prezentat în aprilie, iar piața de lansare a noului SUV este China.

În ultima perioadă, am văzut imagini neoficiale și schițe cu noul Smart #3, cel de-al doilea SUV electric al constructorului german. Noul model va fi amplasat în gamă deasupra lui #1, lansat anul trecut, și va împărtăși aceeași platformă cu fratele său mai mic. Evident, vorbim aici despre platforma Sustainable Experience Architecture (SEA), dezvoltată de către grupul chinez Geely.

Acum, germanii ne dezvăluie câteva imagini oficiale noi cu viitorul SUV electric camuflat. Știm deja, din imaginile neoficiale, cum va arăta noul model. Design-ul său este unul simplu și fluid, cu linii curbate și aproape fără nicio muchie ascuțită. Mașina are aspectul unui SUV coupe cu 4 uși și este cu 170 de milimetri mai lungă decât Smart #1.

Alături de platforma comună, este de așteptat ca noul Smart #3 să primească și aceleași propulsoare cu fratele său mai mic. Vorbim aici despre un propulsor cu un motor electric de 272 de cai putere și de un alt propulsor cu două motoare electrice și 428 de cai putere.

Noul Smart #3 va fi dezvăluit în premieră în 17 aprilie, la Salonul Auto de la Shanghai.

Pentru început, SUV-ul electric va fi lansat în China, acolo unde livrările ar urma să înceapă în iunie. Modelul va ajunge și pe Bătrânul Continent în 2024. Cu această ocazie, Smart precizează că procedura de omologare a noului model pentru Europa este în desfășurare și va fi finalizată în luna august.

via Smart

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru