Crossover Smart

Joi, 23 Martie | Modele noi

Imagini neoficiale cu noul crossover electric Smart #3

Au apărut imagini neoficiale scăpate pe internet cu viitorul crossover electric Smart #3. Cel de-al doilea crossover al constructorului german va fi prezentat la mijlocul lui aprilie, în cadrul Salonului Auto de la Shanghai.
Marti, 16 August 2022 | Modele noi

Acesta este noul Smart #1 Brabus, primul crossover electric de performanță al mărcii

Smart a publicat primele imagini oficiale cu noul model #1 Brabus, primul crossover de performanță al mărcii. Noul model electric aduce o serie de modificări estetice, precum și un propulsor mai puternic, de 434 de cai putere.
Vineri, 08 Aprilie 2022 | Modele noi

Smart #1, primul crossover electric al mărcii: autonomie de până la 440 de kilometri

Smart a lansat oficial primul său crossover electric, numit #1. Noul model are dimensiuni apropiate de Mercedes-Benz EQA și dispune de un propulsor de 268 de cai putere, cu o autonomie de până la 440 de kilometri.
Sambata, 12 Februarie 2022 | Modele noi

Smart lansează primul său crossover electric în acest an. Va fi numit #1

Din acest an, constructorul german de mașini oraș va debuta pe piața crossover-elor electrice cu un model de serie numit #1. Noul model este dezvoltat împreună cu Geely și va fi asemănător, ca design, conceptului prezentat în 2021 la Salonul Auto din Munchen.
Marti, 21 Aprilie 2015 | Modele noi

Şeful Daimler: "Smart ar putea avea un crossover în gamă"

Dieter Zetsche, şeful concernului german Daimler, a dezvăluit public faptul că este luat în considerare un crossover în gama Smart.

Tag-uri similare

Daimler, Smart, Dieter Zetsche, modele noi Smart, noutati Smart, crossover Smart, SUV Smart, poze Smart, masini noi Smart
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru