Dieter Zetsche

Marti, 06 August 2019 | Industrie

Dieter Zetsche, fostul CEO Daimler: "Vânzările lui Mercedes-Benz Clasa A s-au dublat după începerea parteneriatului cu Renault pentru motoare"

Dieter Zetsche, fostul CEO Daimler, consideră că motoarele nu mai sunt atât de importante pentru clienți la achiziționarea unei mașini și oferă ca exemplu Mercedes-Benz Clasa A, ale cărui vânzări s-au dublat după startul parteneriatului cu Renault.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Economic

Daimler confirmă tăierea costurilor pentru creșterea profitului: “Totul va fi revizuit, nu suntem mulțumiți de nivelul actual de profit”

Dieter Zetsche va părăsi poziția de CEO Daimler, însă nu înainte să confirme că producătorul german se pregătește de un amplu program de tăiere a costurilor. “Toate costurile vor fi revizuite, nu suntem mulțumiți de nivelul actual de profit,” a spus Zetsche, care va pleca de la șefia Daimler după 13 ani.
Luni, 29 Octombrie 2018 | Industrie

Daimler nu exclude o colaborare viitoare cu Tesla: “Nu regretăm că am vândut acțiunile”

Daimler nu exclude posibilitatea să coopereze în viitor cu Tesla, chiar dacă și-a vândut în trecut toate acțiunile pe care le deținea la constructorul de mașini electrice, potrivit lui Dieter Zetsche, CEO-ul grupului german.
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | Industrie

Sfârșitul unei ere la Daimler: Dieter Zetsche va părăsi postul de CEO după 12 ani. Suedezul Ola Källenius va fi noul șef al grupului și CEO Mercedes-Benz

Dieter Zetsche se pregătește să părăsească postul de CEO Daimler, la sfârșit de 2019, după 12 ani de activitate. În locul său va fi numit suedezul Ola Källenius, pe postul de CEO Daimler și Mercedes-Benz, urmând să devină primul șef executiv non-german din istoria grupului.
Luni, 02 Aprilie 2018 | Industrie

Șeful Mercedes despre lupta cu emisiile: “Clienții încă au încredere în motoarele diesel”

Clienții își arată în continuare încrederea în mașinile diesel, fapt dovedit și de vânzările semnificative ale acestor motoare, a afirmat Dieter Zetsche, șeful Mercedes-Benz.
Vineri, 08 Decembrie 2017 | Industrie

Schimbare la vârful ACEA: Carlos Tavares (PSA) este noul șef al asociației constructorilor auto din Europa, în locul lui Dieter Zetsche (Daimler)

Șeful grupului Peugeot-Citroen (PSA), Carlos Tavares, este noul președinte al Asociației Europene a Producătorilor de Automobile (ACEA). El va fi succesorul lui Dieter Zetsche de la Daimler.
Vineri, 28 Iulie 2017 | Mediu

În plin scandal al emisiilor, șeful Mercedes nu-și pierde speranța: „Merită să luptăm pentru diesel”

Dieter Zetsche, președintele Mercedes, este convins că vremea dieselului nu a trecut. Oficialul crede că motoarele au în continuare potențial pentru emisii reduse.
Miercuri, 17 Mai 2017 | Modele noi

Noua generație Clasa A, anticipată de o imagine publicată de șeful Mercedes

Dieter Zetsche, președintele Daimler, a publicat o imagine teaser cu noua generație a modelului Mercedes Clasa A, așteptată tocmai în 2018.
Marti, 12 Aprilie 2016 | General

Președintele Mercedes-Benz a lăudat Tesla și a declarat că fondatorul Elon Musk este ”un adevărat geniu”

Dieter Zetsche, omul care conduce Mercedes-Benz, a făcut o serie de declarații în care a lăudat Tesla și produsele sale electrice.
Vineri, 19 Februarie 2016 | General

La mulţi (b)ani! Şeful Daimler a câştigat aproape 10 milioane de euro în 2015 şi rămâne la conducere până în 2019

Dieter Zetsche, CEO-ul Daimler, a avut venituri de aproape 10 milioane de euro în 2015 şi a primit un nou mandat la conducerea constructorului, care va expira în 2019.
Marti, 10 Noiembrie 2015 | General

Șeful Mercedes arată cu degetul: ”Din cauza Volkswagen, oamenii nu vor mai avea încredere în mașinile germane”

Dieter Zetsche a vorbit despre influența negativă pe care o are scandalul Dieselgate asupra industriei auto germane. Șeful Mercedes se teme de o neîncredere generalizată.
Vineri, 21 August 2015 | Industrie

Șeful Mercedes-Benz vrea să colaboreze cu Apple și cu Google

Dieter Zetsche, șeful concernului Daimler, și-a declarat interesul pentru colaborarea cu Apple și Google pe diferite direcții de dezvoltare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 21 Aprilie 2015 | Modele noi

Şeful Daimler: "Smart ar putea avea un crossover în gamă"

Dieter Zetsche, şeful concernului german Daimler, a dezvăluit public faptul că este luat în considerare un crossover în gama Smart.
Vineri, 27 Martie 2015 | Modele noi

Mercedes confirmă lansarea primului pick-up premium din lume

Mercedes a anunţat că lucrează la un pick-up de clasă medie. El va fi gata până la finalul acestui deceniu şi va fi primul vehicul de acest gen cu pretenţii premium.
Luni, 09 Februarie 2015 | Tehnologie

Şeful Daimler: "Google poate să facă valuri în industria auto, dar nu este un concurent real"

Dieter Zetsche, CEO-ul Daimler AG, consideră că Google nu va fi un oponent al jucătorilor importanţi din industria auto, în ciuda faptului că va aduce pe masă tehnologie complet nouă în domeniul vehiculelor autonome.
Vineri, 06 Februarie 2015 | Industrie

Daimler pregăteşte o campanie de reducere a costurilor la Mercedes-Benz

Nemţii de la Daimler vor derula un program de eficientizare a costurilor pentru marca Mercedes-Benz în următorii cinci ani. Aceasta are mai mulţi angajaţi decât BMW şi Audi, dar produce şi vinde mai puţine maşini.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | Modele noi

Divizia Mercedes-Maybach va da naştere unei versiuni de lux a SUV-ului GL

Preşedintele Daimler a confirmat iminenţa unei versiuni de lux, semnată de divizia Mercedes-Maybach, pentru unul dintre SUV-urile sale. Cel mai vehiculat nume este cel al vârfului de gamă Mercedes GL.
Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Industrie

Şeful Daimler: "Nu vrem să preluăm conducerea Aston Martin"

Dieter Zetsche, şeful concernului Daimler, a infirmat zvonurile care anunţau o potenţială preluare a mărcii Aston Martin în urma parteneriatului tehnic semnat cu britanicii.
Marti, 04 Noiembrie 2014 | Modele noi

Şeful Daimler: "B-Klasse Electric are specificaţii apropiate de BMW i3, dar a fost mai simplu să-l dezvoltăm"

Dieter Zetsche, şeful Daimler, declară că versiunea electrică a lui B-Klasse, dezvoltată cu tehnologie Tesla, reprezintă o variantă comparabilă cu BMW i3, realizată cu un efort semnificativ mai mic pe partea de dezvoltare.
Vineri, 30 Mai 2014 | Modele noi

Şeful Daimler: "Noul Smart Forfour va aduce profit pentru prima oară în istoria mărcii"

Noua generaţie a lui Smart Forfour, care va avea platforma comună cu noul Fortwo şi Renault Twingo, va fi modelul care va aduce primul profit pentru Smart, spune directorul general al Daimler AG.

Tag-uri similare

Mercedes, Renault, Nissan, Mercedes-Benz, Daimler, Smart, Carlos Ghosn, Maybach, A-Klasse, ACEA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru