Dieter Zetsche

Luni, 17 Ianuarie 2011 | Modele noi

Viitorul Maybach va debuta în 2014

Potrivit celor de la Autocar, viitoarea generaţie a modelelor Maybach 57 şi 62 va debuta în 2014 şi va fi bazată pe viitorul S-Klasse.
Sambata, 04 Decembrie 2010 | Premii auto

Martin Winterkorn şi Dieter Zetsche şi-au împărţit premiul "Managerul auto al anului"

Martin Winterkorn, directorul executiv Volkswagen şi Dieter Zetsche, CEO-ul Daimler, au primit din partea publicaţiei germane Auto Motor und Sport premiul "Managerul auto al anului 2010".
Joi, 07 Octombrie 2010 | Mediu

Şeful Mercedes: "Vom deveni cea mai eficientă marcă"

Şeful Daimler, corporaţia care deţine mărcile Smart şi Mercedes-Benz, a anunţat că vrea să devină campion în materie de eficienţă.
Joi, 29 Iulie 2010 | Industrie

Smart va avea un nou şef din septembrie

Începând cu luna septembrie a acestui an, marca Smart va fi mutată într-o nouă unitate de producţie şi va fi condusă de Annette Winkler.
Joi, 10 Iunie 2010 | General

Şeful Daimler pariază pe Germania la Cupa Mondială din Africa de Sud

Mercedes-Benz va oferi o serie de reduceri şi alte oferte speciale dacă Germania va câştiga Cupa Mondială de Fotbal din Africa de Sud.
Duminica, 09 Mai 2010 | Industrie

Dieter Zetsche: "China trebuie sa adopte masinile electrice"

In cadrul unui interviu, directorul executiv Daimler a declarat ca in China nu este destul petrol, iar tara asiatica trebuie sa adopte masinile electrice.
Miercuri, 31 Martie 2010 | Industrie

Dieter Zetsche ar putea pierde sefia Mercedes

Pentru ca in acest moment conduce si grupul Daimler si constructorul Mercedes, Dieter Zetsche ar putea pierde unul din statuturile sale. In locul sau, la carma Mercedes, ar urma sa ajunga Wolfgang Bernhard.
Luni, 15 Martie 2010 | Industrie

Carlos Ghosn vrea o alianta cu Daimler

Analistii industriei auto sunt de parere ca seful Aliantei Renault-Nissan ar putea dori o alianta cu Daimler. Ghosn are deja un parteneriat cu nemtii pentru dezvoltarea unei noi generatii de modele de clasa mica.
Joi, 18 Februarie 2010 | Industrie

Dieter Zetsche ramane in fruntea Mercedes pana in 2013

Dieter Zetsche a fost reconfirmat in functia de presedinte al Mercedes. Mandatul sau a fost prelungit pana in 2013, dar are mari sanse sa ramana pe aceasta pozitie si dupa aceasta data.
Luni, 04 Ianuarie 2010 | Industrie

Dieter Zetsche, boss-ul Mercedes, este noul presedinte al ACEA

Dieter Zetsche, omul care conduce destinele grupului Daimler, va prelua functia de presedinte in cadrul Asociatiei Europene a Producatorilor de Automobile de la Carlos Ghosn, CEO al aliantei Renault-Nissan.
Marti, 15 Decembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Maybach va primi in curand un facelift

Presedintele Mercedes a anuntat ca sedanul de lux Maybach va primi un facelift, regasit pe toate derivatile sale. Nu se stie insa daca divizia va fi dizolvata in viitor.

Tag-uri similare

Mercedes, Renault, Nissan, Mercedes-Benz, Daimler, Smart, Carlos Ghosn, Maybach, A-Klasse, ACEA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru