Şeful Daimler pariază pe Germania la Cupa Mondială din Africa de Sud

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 10.06.2010
Mercedes-Benz va oferi o serie de reduceri şi alte oferte speciale dacă Germania va câştiga Cupa Mondială de Fotbal din Africa de Sud.

Dieter Zetsche, şeful Daimler, a anunţat că va Mercedes-Benz va oferi reduceri speciale pentru unele modele dacă Germania va câştiga Cupa Mondială în 2010. Spre exemplu, în cazul unui Mercedes SLK de 38.000 de euro, reducerea va fi de 3.800 de euro dacă Germania ia Cupa Mondială. Tocmai de aceea, campania de publicitate a celor de la Mercedes-Benz vizează reclame în mediul online, în presa scrisă şi la TV. Din moment ce Mercedes-Benz sponsorizează echipa naţională din 1990 – ultimul an când a câştigat Cupa Mondială – miza este importantă pentru nemţii de la Mercedes, dar şi pentru echipa de fotbal a acestora.

O altă ofertă specială implică plata a 319 euro din ratele clienţilor care aleg un model Mercedes în leasign şi Germania câştigă Cupa Mondială. Germania are şanse de 14:1 să câştige titlul, în timp ce Spania şi Brazilia au ambele şanse de patru la unu – fiind ambele favorite la titlu. Ofertele Mercedes-Benz nu se opresc aici, exitând şi o ofertă pentru A-Klasse şi B-Klasse, care se aplică şi în cazul lui GLK şi implică finanţare cu dobândă zero.

SLK primeşte încă un pachet, care implică jante de dimensiuni mai mari şi scaune din piele neagră cu cusături roşii.

Rivalii de la BMW nu oferă nicio promoţie pentru Cupa Mondială de Fotbal, dar va furniza maşini de curtoazie liderilor ţărilor care se vor prezenta la meciurile din Africa de Sud. Nici cei de la Audi nu vor avea promoţii legate de acest campionat de fotbal, dar "colegii de grup" de la Volkswagen vor avea o campanie intitulată Team şi oferă reduceri pentur Golf, Polo, Tiguan şi Scirocco în Germania. Toate mărcile implicate în acest război al promoţiilor speră să obţină vânzări sporite în baza Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud, iar cei de la Mercedes-Benz speră să obţină o imagine mai tinerească în urma acestui eveniment.

Via | Bloomberg

Comentarii (2)

  • eu as zice ca pariaza impotriva Germaniei la campionat :)) pt ca daca nu castiga, nici el nu mai trebuie sa faca reducerile... cred ca Zetsche s-ar multumi sa castige doar pt "buna intentie"
    1 0
  • Monsieur
    Buna asta! Dar daca pierd nemtii...o sa faca scumpiri?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru