Smart va avea un nou şef din septembrie

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 29.07.2010
Începând cu luna septembrie a acestui an, marca Smart va fi mutată într-o nouă unitate de producţie şi va fi condusă de Annette Winkler.

Marca Smart va avea un nou şef începând cu data de 1 septembrie. Numele său este Annette Winkler, iar marca va primi un plus de libertate odată cu schimbarea conducerii. Winkler este prima femeie care conduce o marcă în cadrul concernului german, iar noul şef al mărcii Smart face parte din garda lui Dieter Zetsche, cunoscut pentru politica sa de promovare a directorilor de sex feminin în roluri cruciale ale companiei pe care o conduce.

Annette Winkler va veni la conducerea unei noi unităţi de producţie Smart, căreia îi vor fi transmise funcţiile de producţie, dezvoltare şi vânzări ale mărcii de automobile de nişă. Marca germană tocmai a lansat facelift-ul modelului fortwo şi se pregăteşte să culeagă roadele colaborării dintre Daimler şi Alianţa Renault-Nissan. Noul şef al mărcii Smart nu şi-a anunţat încă obiectivele pe care vrea să le atingă după ce se va instala în funcţie.

În 2008, Annette Winkler a fost desemnată de cei de la Automotive News Europe ca fiind una dintre cele mai influente 25 femei din Industria Auto Europeană.

Winkler este de profesie economist şi a fost directorul companiei de construcţii a familiei sale înainte de a se muta la Mercedes-Benz în 1995 pe postul de şef al departamentului de Relaţii Publice. Noua unitate de producţie în care va fi integrată marca Smart va răspunde în faţa lui Joachim Schmidt, şeful departamentului de Vânzări şi Marketing de la Mercedes-Benz.

Via | AutomotiveNews (înreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru