Dieter Zetsche ramane in fruntea Mercedes pana in 2013

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 18.02.2010
Dieter Zetsche a fost reconfirmat in functia de presedinte al Mercedes. Mandatul sau a fost prelungit pana in 2013, dar are mari sanse sa ramana pe aceasta pozitie si dupa aceasta data.

Identificat deja cu imaginea Mercedes, Dieter Zetsche isi va prelungi contractul cu Daimler, urmand sa se bucure in continuare de responsabilitatile functiei de presedinte executiv. Membrii comitetului executiv au decis prelungirea contractului pentru inca trei ani, desi au existat o multime de zvonuri privind posibilitatea numirii unui inlocuitor.

Zetsche, care implineste anul acesta 60 de ani, a suferit in ultimul timp de pe urma pierderii sotiei sale, lucru cantarit probabil si de ceilalti oficiali Mercedes. Reuters sutine insa ca surse din interiorul Mercedes il vad pe Zetsche in aceeasi pozitie si dupa 2013, varsta acestuia nefiind un factor determinant.

Chiar daca va fi inlocuit dupa terminarea contractului, Zetsche pregateste terenul pentru unul din subalternii sai, Wolfgang Bernhard, care a fost de asemenea reales in comitetul de conducere.

via | autocar

Comentarii (2)

  • Ma bucur ca Dieter Zetsche ramane mai departe la conducerea Mercedes. De cand a preluat functia de la Jurgen Schrempp automobilele Mercedes au inceput sa aiba mai multa personalitate si calitate a fabricatiei mai buna. Parteneriatul cu Chrysler nu le-a adus prea multe beneficii, iar Dieter si-a dat seama de acest lucru, iar intr-o conferinta de presa de acum vreo 2 ani chiar spunea ca Mercedes se orienteaza din nou spre a oferi produse fiabile asa cum au fost intotdeauna cunoscute. Stim foarte bine ca gama Mercedes produsa in perioada 1999-2004 au avut destul de multe probleme legate de fiabilitate, insa lucrurile s-au schimbat in bine de cand a preluat fraiele Dieter Zetsche. Sper sa reuseasca sa isi duca la indeplinire toate planurile pe care le are cu privire la Mercedes.

    PS: stiati ca Dieter Zetsche s-a nascut in Turcia si lucreaza la Mercedes din 1976...wow...34 de ani in aceeasi companie.
    9 0
  • Ungaro_
    Traiasca Daimler ,cel mai tare din parcare !!!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru