A-Klasse

Miercuri, 07 Februarie 2018 | Modele noi

10 lucruri pe care trebuie să le știi despre noua generație Mercedes-Benz Clasa A

Automarket a asistat la dezvelirea oficială a celei de-a patra generații Mercedes-Benz Clasa A. Îți spunem direct de la sursă care sunt elementele pe care trebuie să le știi înainte să mergi la un test drive cu noul model.
Joi, 25 Februarie 2016 | Modele noi

Cum să-ți păcălești vecinii: pachetul AMG Body Kit de pe A-Klasse îți oferă un look ultra agresiv pe motorizările normale ale compactei germane

Dacă nu ai bani de Mercedes A45 AMG, dar vrei ca noul tău A-Klasse să arate gata de circuit, Mercedes are soluția: pachetul de elemente AMG Body Kit se montează pe mașină și-o transformă într-un pseudo-Hot Hatch.
Joi, 21 August 2014 | Autoipoteze

Viitoarea generaţie a lui Mercedes-Benz A-Klasse va avea versiuni roadster şi coupe

Mercedes-Benz lucrează deja la a patra generaţie a lui A-Klasse, iar aceasta va avea mai multe versiuni de caroserie, printre care se numără şi un coupe şi un roadster, spun nemţii de la Auto Bild.
Marti, 20 Mai 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz nu va construi un model mai mic decât A-Klasse

Dieter Zetsche, şeful Daimler AG, a infirmat zvonurile care anunţau intrarea Mercedes-Benz în clasa mică. Directorul companiei nu exclude o subcompactă de la Smart.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Industrie

Mercedes-Benz introduce al treilea schimb la fabrica din Ungaria

Nemţii de la Mercedes-Benz vor introduce al treilea schimb la uzina din Kecskemet începând cu luna mai. În primă fază, acesta va opera doar o zi pe săptămână şi are rolul de a răspunde la cererea crescută pentru B-Klasse şi CLA.
Vineri, 09 August 2013 | General

Germania: Autoritatea Federală de Transporturi a dat aviz favorabil noului refrigerant

KBA, echivalentul german al RAR-ului, a efectuat teste independente pentru a descoperi dacă refrigerantul nou aprobat de UE, R1234yf, este periculos pentru consumatori.
Vineri, 26 Iulie 2013 | Industrie

Tribunalul administrativ din Versailles a decis: Franţa trebuie să reia înmatriculările Mercedes-Benz

Mercedes-Benz ar putea să câştige lupta cu guvernul francez privind înmatricularea vehiculelor echipate cu vechiul tip de refrigerant, deoarece un tribunal din Versailles a decis în favoarea deblocării înmatriculării respectivelor automobile. Până la aplicarea efectivă a deciziei, guvernul a ripostat, declanşând clauza de savgardare.
Miercuri, 03 Iulie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz introduce motorul Renault dCi de 1.5 litri și 90 CP în gamele A-Klasse și B-Klasse

Mercedes-Benz oferă noi versiuni diesel entry-level în gamele A-Klasse și B-Klasse. Vorbim despre A160 CDI și B160 CDI, ambele având un motor diesel de 1.5 litri și 90 CP, de origine Renault.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Siguranta

Mercedes recheamă în service noul A-Klasse pentru o defecţiune a airbag-ului

Mercedes a anunţat că va rechema în service actualul A-Klasse pentru o problemă care ar putea să influenţeze declanşarea corectă a airbagului. 6000 de maşini sunt afectate doar în Germania.
Marti, 16 Aprilie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz: "Ne bazăm pe noile modele cu tracţiune faţă pentru creşterea vânzărilor"

Dieter Zetsche, şeful Daimler, a declarat că noile modele cu tracţiune faţă din gama Mercedes-Benz sunt un element cheie al strategiei de creştere a vânzărilor în următorii ani.
Miercuri, 13 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Mercedes-Benz A45 AMG devine cel mai puternic hot hatch din lume: 360 CP şi 4.6 secunde pentru 0-100 km/h

Mercedes-Benz profită de schimbarea de optică în segmentul compact şi lansează pe piaţă la Salonul de la Geneva cel mai puternic hot hatch din lume. Noul A45 AMG reuşeşte să scoată 360 CP dintr-un motor de doar 2.0 litri.
Marti, 25 Decembrie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA - primele imagini neoficiale

Chiar în Ajunul Crăciunului, câteva imagini cu noul model Mercedes-Benz CLA au ajuns pe internet. Mercedes încă nu a prezentat oficial noua berlină, dar o va face probabil foarte curând.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 05 Decembrie 2012 | Tuning

Mercedes-Benz A-Klasse este vedeta campaniei Tune it! Safe! 2012

Poliţia din Germania derulează cea de-a opta ediţie a campaniei de promovare a tuning-ului responsabil. De data aceasta, poliţiştii au prezentat la Essen un A-Klasse modificat.
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: 14 modele au obţinut 5 stele de siguranţă, Lodgy a obţinut 3 stele

Belgienii de la EuroNCAP au publicat rezultatele unei noi sesiuni de teste. Aceasta a vizat 15 modele, dintre care 14 au obţinut cinci stele de siguranţă.
Duminica, 04 Noiembrie 2012 | Tuning

Mercedes-Benz A-Klasse a fost modificat de Brabus

Noul Mercedes-Benz A-Klasse a fost lansat de curând pe piață, dar deja a intrat în vizorul caselor de tuning. Brabus, preparatorul semi-oficial Mercedes a prezentat deja un set de fotografii cu varianta modificată.
Marti, 17 Iulie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz confirmă crossoverul bazat pe platforma lui A-Klasse

Reprezentanţii Mercedes-Benz au confirmat intenţiile de a construi un crossover pe platforma MFA a lui A-Klasse şi B-Klasse. Modelul va debuta în 2015 şi va fi construit la uzina din Rastatt, Germania.
Vineri, 13 Iulie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz: Motoarele pe benzină ale lui A-Klasse respectă normele Euro 6

Mercedes-Benz a anunţat că toate motoarele pe benzină din gama A-Klasse respectă deja normele Euro 6, care vor intra în vigoare abia în 2014.
Vineri, 20 Aprilie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz se pregăteşte de schimbarea strategiei de denumire a modelelor

Mercedes-Benz va schimba modul în care îşi va denumi modelele. Deşi va păstra denumirile consacrate, precum S-Klasse, SL şi CL, modelele de nişă vor primi denumiri formate din trei litere, cum ar fi SLC, GLA şi GLC.
Vineri, 30 Martie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz va construi un coupe cu patru uşi în Ungaria

Oficialii Mercedes-Benz au confirmat faptul că vor produce modelul CLA/CLC la noua lor fabrică. Uzina din Ungaria va produce un coupe cu patru uşi mai mic decât CLS.
Joi, 15 Martie 2012 | Feature

ANALIZĂ: Bătaie în clasa compactă premium - Audi A3 vs. BMW Seria 1 vs. Volvo V40 vs. Mercedes A-Klasse

Salonul Auto de la Geneva a adus trei noi modele noi în zona compactelor premium. Noile Audi A3, Mercedes A-Klasse şi Volvo V40 se alătură BMW-ului seria 1 pentru o luptă dură în acest segment.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Mercedes-Benz, Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru