A-Klasse

Luni, 05 Martie 2012 | GENEVA 2012

Mercedes-Benz A-Klasse - galerie foto oficială

După ce primele imagini cu noua generație a modelului Mercedes-Benz A-Klasse au ajuns pe internet astăzi, iată și galeria foto oficială.
Luni, 05 Martie 2012 | GENEVA 2012

Mercedes-Benz A-Klasse - primele imagini

Imaginile oficiale cu noua generaţie a modelului Mercedes A-Klasse au ajuns pe internet înainte de prezentarea oficială din această seară.
Sambata, 25 Februarie 2012 | Auto Tech

Mercedes-Benz integrează iPhone și Siri cu noul model A-Klasse

Mercedes a confirmat într-un comunicat de presă oficial că noul model A-Klasse va integra asistentul virtual Siri de la Apple.
Joi, 23 Februarie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz A-Klasse, primele imagini oficiale ale interiorului

Mercedes a prezentat primele imagini oficiale ale interiorului noului A-Klasse. Compacta de la Mercedes-Benz are un design sportiv, care intregrează cu succes toate elementele tehnologice introduse în această gamă.
Vineri, 03 Februarie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz A-Klasse, prima imagine neoficială a noului model

Noua generaţie Mercedes-Benz A-Klasse a fost surprinsă nedeghizată pe un drum din Insulele Canare. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 20 Decembrie 2011 | Modele noi

Viitoarea compactă de la Infiniti va fi bazată pe Mercedes A-Klasse

Viitoarea compactă de la Infiniti va avea platforma viitorului A-Klasse şi motorizări Mercedes-Benz, anunţă AutomotiveNews. Modelul va fi construit în Graz, la fabrica Magna Steyr.
Joi, 24 Noiembrie 2011 | Modele noi

Versiunea de serie a lui Infiniti Etherea va fi bazată pe Mercedes A-Klasse

Infiniti va utiliza platforma MFA de la Mercedes-Benz pentru a dezvolta versiunea de serie a lui Etherea. Platforma a fost aleasă pentru rafinamentul şi performanţele sale dinamice.
Marti, 24 Mai 2011 | Modele noi

Viitoarele modele compacte de la Mercedes apelează la gadget-uri pentru atragerea clienţilor

Gadget-urile vor deveni principalul punct forte al viitoarelor modele compacte de la Mercedes-Benz, informează cei de la AutomotiveNews.
Miercuri, 11 Mai 2011 | Modele noi

Primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz A-Klasse

Francezii de la Automobile Magazine au obţinut primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz A-Klasse, publicate odată cu cererea înregistrării patentului pentru design.
Joi, 28 Aprilie 2011 | Modele noi

Designerul şef Mercedes: "Vision A concept este foarte apropiat de viitorul A-Klasse"

Şeful departamentului de design al mărcii Mercedes-Benz a declarat că versiunea de serie a lui A-Klasse va fi aproape identică din punct de vedere vizual în comparaţie cu conceptul prezentat la Shanghai.
Miercuri, 20 Aprilie 2011 | Modele noi

Viitorul Mercedes A-Klasse AMG va avea 350 CP?

Uitaţi de actualul Mercedes-Benz A-Klasse, un model tern, destinat oraşului! Viitorul A-Klasse va fi compact, sportiv, iar versiunea AMG va avea - spun cei de la Top Gear - 350 de cai putere.
Marti, 19 Aprilie 2011 | Concepte

SHANGHAI 2011: Mercedes A-Klasse Concept

Conceptul care prefigurează viitorul A-Klasse a debutat la Shanghai. Modelul este echipat cu un motor pe benzină de 210 CP şi beneficiază de o transmisie cu şapte trepte.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 07 Aprilie 2011 | Concepte

Conceptul viitorului Mercedes A-Klasse debutează la Shanghai

Anul 2012 va marca debutul în producţie al unui model inspirat din conceptul A prezentat de Mercedes-Benz la Salonul Auto de la Shanghai. Conceptul arată promiţător şi prefigurează un model cu un aspect deosebit.
Joi, 16 Decembrie 2010 | Modele noi

Mercedes-Benz pregăteşte un A-Klasse AMG de 320 CP

Viitorul Mercedes-Benz A-Klasse va avea şi o versiune AMG. Aceasta va beneficia de tracţiune integrală, o transmisie cu două ambreiaje şi un motor turbo de aproape 320 CP.
Duminica, 21 Noiembrie 2010 | General

AMG: "Este posibil să dăm naştere unor modele mai mici decât C-Klasse"

Ola Kaellenius, şeful diviziei AMG, ne-a dezvăluit o parte din planurile de viitor ale companiei pe care o conduce. Cea mai importantă veste adusă de oficialul germanilor o constituie creearea unor versiuni AMG ale lui A-Klasse şi B-Klasse în următorii ani.
Miercuri, 13 Octombrie 2010 | Modele noi

Mercedes va extinde gamele A-Klasse şi B-Klasse cu SUV-uri şi modele sport

Noua platformă a lui A-Klasse şi B-Klasse este atât de versatilă încât poate fi folosită atât pentru un SUV, cât şi pentru un model sport sau un hatchback.
Joi, 16 Septembrie 2010 | Modele noi

Mercedes a prezentat A-Klasse E-Cell, un nou experiment ecologic

Mercedes-Benz va construi 500 de exemplare ale versiunii electrice a lui A-Klasse. Modelul se numeşte A-Klasse E-Cell şi are o autonomie de 200 km şi dezvoltă 95 CP.
Joi, 01 Aprilie 2010 | Modele noi

Mercedes pregateste un rival al lui Audi A1

Mercedes ar putea crea un rival al lui Audi A1 si al modelului care va iesi din BMW Mega City. Modelul se va numi Project 50 si va avea dimensiuni similare cu cele ale primei generatii A-Klasse.
Luni, 15 Martie 2010 | Industrie

Carlos Ghosn vrea o alianta cu Daimler

Analistii industriei auto sunt de parere ca seful Aliantei Renault-Nissan ar putea dori o alianta cu Daimler. Ghosn are deja un parteneriat cu nemtii pentru dezvoltarea unei noi generatii de modele de clasa mica.
Miercuri, 13 Ianuarie 2010 |

13 ianuarie - cele mai importante stiri auto ale zilei

Automarket iti prezinta pe scurt evenimentele pe care nu ai voie sa le ratezi care au avut loc astazi in industria auto .

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Mercedes-Benz, Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru