13 ianuarie - cele mai importante stiri auto ale zilei

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 13.01.2010
Automarket iti prezinta pe scurt evenimentele pe care nu ai voie sa le ratezi care au avut loc astazi in industria auto .

1. MERCEDES LANSEAZA IN ACEASTA TOAMNA O VERSIUNE ELECTRICA A LUI A-KLASSE

Primul vehicul electric de serie de la Mercedes-Benz va fi lansat in luna octombrie. Noul A-Klasse E-Cell utilizeaza platforma actualei generatii A-Klasse si se alatura lui B-Klasse F-Cell in gama de vehicule cu zero emisii de carbon de la Mercedes-Benz. Modelul va fi construit in serie limitata si va fi oferit pentru testare unor organizatii guvernamentale si institutii.

2. FORD VA PRODUCE UN RIVAL PENTRU VW SCIROCCO

Ford va crea pana la 10 versiuni de caroserie ale noului Focus, una dintre ele urmand sa fie un coupe. Modelul rezultat va rivaliza cu Volkswagen Scirocco, bazat la randul sau pe platforma unei compacte de volum.

3. BYD VREA SA DEVINA CEL MAI MARE PRODUCATOR AUTO DIN LUME

Ambitiosul presedinte si fondator al companiei BYD Auto vrea sa devina liderul pietei auto din China in urmatorii cinci ani. Totodata, Wang Chuangfu a declarat ca intentioneaza ca BYD Auto sa devina producatorul auto numarul 1 in lume pana in anul 2025.

4.

JAGUAR VA CREA C-TYPE, RIVAL PENTRU BMW Z4

Englezii de la Jaguar vor crea un rival de top pe segmentul lui BMW Z4 si Mercedes-Benz SLK. Acesta va fi denumit C-Type si va beneficia de un motor V6, urmand sa fie dezvoltate si versiuni supraalimentate ale acestui propulsor.

5. TESLA VA PRODUCE O ELECTRICA ACCESIBILA IN 2015

Oficialii Tesla Motors au anuntat dezvoltarea unui model electric care va fi mult mai accesibil publicului larg. Acesta va debuta abia in 2015 si va costa circa 30.000 de dolari.

Comentarii (2)

  • .......
    sa dati stiri de acest gen in fiecare zi....sunt buune
    4 2
  • hmm
    Mie nu mi se par o idee buna stirile aflate intr-o singura... stire. Ce sa comentez si cum, ca se face o "ciorba" la commenturi?! :-/
    Atunci ce rost mai au celelalte stiri? :)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru