Mercedes va extinde gamele A-Klasse şi B-Klasse cu SUV-uri şi modele sport

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 13.10.2010
Noua platformă a lui A-Klasse şi B-Klasse este atât de versatilă încât poate fi folosită atât pentru un SUV, cât şi pentru un model sport sau un hatchback.

Gamele A-Klasse şi B-Klasse vor primi ceva mai mulţi membri în viitor. Versiunile de caroserie tradiţionale vor fi păstrate, dar Mercedes-Benz va include atât un model sport, cât şi un SUV. Din păcate, nu există informaţii despre modul în care vor fi atribuite cele două modele noi, dar ne aşteptăm ca aceste versiuni de nişă să atace o piaţă destul de mică. Toate modificările de mai sus sunt posibile datorită noului format al podelei, care va debuta pe versiunea hatchback a acestor modele în cea de-a doua parte a anului viitor.

Pentru a reduce costurile de producţie, cei de la Mercedes-Benz vor folosi la maxim parteneriatul lor cu Alianţa Renault-Nissan. Scopul este de a utiliza motoare Renault-Nissan şi platforme Mercedes-Benz, toate modificate pentru a îndeplini specificaţiile mărcii germane. Potrivit unor zvonuri, cei de la Mercedes vor folosi o fabrică din Europa de Est pentru a produce noul model, dar uzina din Ungaria nu este încă gata. Din păcate pentru noi, planurile de a construi o fabrică în ţara noastră au fost năruite la fel de repede precum au apărut.

Noul A-Klasse va avea dimenisuni similare cu cele ale lui Volkswagen Golf. În comparaţie cu actuala generaţie, modelul va avea o gardă la sol mai mică, un ampatament şi un ecartament mai mare şi o lungime mai mare.

Toate motorizările vor beneficia de injecţie directă, suspensie independentă şi tehnologia Stop-Start. Nu există informaţii suplimentare despre viitorul B-Klasse.

Via | CarEnthusiast 

Comentarii (1)

  • @Daimler
    Mercedes-Benz bate la usa lui BMW .
    Au vazut ca stilul sportiv de la BMW a dat roade in ultimii 20 de ani , si MB incearca sa atace LIDERUL PREMIUM MONDIAL BMW (Bayerische Motore Werke ) .
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru