Mercedes-Benz A-Klasse, primele imagini oficiale ale interiorului

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 23.02.2012
Mercedes a prezentat primele imagini oficiale ale interiorului noului A-Klasse. Compacta de la Mercedes-Benz are un design sportiv, care intregrează cu succes toate elementele tehnologice introduse în această gamă.

Mercedes a prezentat astăzi primele imagini oficiale cu interiorul noului A-Klasse. Modelul compact prezintă un design sportiv al habitaclului, la fel ca în cazul conceptului care l-a prefigurat. Urmărind aceeaşi idee, cei de la Mercedes-Benz au reuşit să integreze un smartphone alături de sistemul multimedia. În tot acest timp, interiorul prezintă numeroase trăsături retro, cum ar fi gurile de aerisire ale instalaţiei de climatizare, care amintesc atât de fratele cel mare – SLS 63 AMG, cât şi de vechile modele Mercedes-Benz.

În timp ce unele comenzi de pe consola centrală seamănă mult cu cele ale lui B-Klasse şi a altor modele din gama Mercedes-Benz, interfaţa de control a sistemului multimedia prezintă un aspect high-tech, potrivită unui model premium. Pentru moment, cei de la Mercedes-Benz nu au detaliat funcţiile sistemului multimedia al noului lor model, dar A-Klasse este aşteptat să integreze mai multe reţele sociale şi să-i permită utilizatorului să păstreze legătura cu prietenii săi virtuali chiar şi când se află la volan.

Noul Mercedes-Benz A-Klasse se luptă cu BMW Seria 1 şi cu Audi A3.

Toate cele trei modele au primit recent o nouă generaţie, A-Klasse va fi ultimul lansat din cele trei, iar fiecare dintre aceste modele a primit multe elemente tehnologice odată cu noua generaţie. Fie că vorbim de Audi A3, de Mercedes-Benz A-Klasse sau de BMW Seria 1, toate prezintă un sistem multimedia avansat şi se comportă ca o punte de legătură între şofer şi internet atunci când acesta conduce. Noua generaţie a lui A-Klasse va primi toate motorizările lui B-Klasse, pe lângă o versiune AMG de 2.0 litri şi 300 CP.

Via | WorldCarFans | Mercedes-Benz

Comentarii (2)

  • Parca s-a vorbit cu AUDI A3 bord simplu.
    1 11
  • @jan
    Stii vorba aia... simplicity is the ultimate sophistication.
    14 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru