Mercedes-Benz A-Klasse este vedeta campaniei Tune it! Safe! 2012

de Sebastian Toma
Miercuri, 05.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Poliţia din Germania derulează cea de-a opta ediţie a campaniei de promovare a tuning-ului responsabil. De data aceasta, poliţiştii au prezentat la Essen un A-Klasse modificat.

Mercedes-Benz A-Klasse a fost ales drept partener al campaniei Tune it! Safe! 2012. Pentru al optulea an consecutiv, poliţia germană a prezentat un automobil modificat la Salonul Auto de la Essen. Acest eveniment este concentrat pe automobile modificate şi campania Tune it! Safe! vizează personalizarea automobilelor în limitele legii, respectând toate normele în vigoare. De data aceasta, poliţiştii au modificat un A-Klasse, pe care l-au deghizat în automobil de patrulă.

Exemplarul din imagini este un A250 BlueEfficiency, care primeşte pachetul de caroserie de la Brabus. Acesta include un spoiler faţă, un eleron şi un difuzor de aer spate. Pe lângă colantarea specifică poliţiei germane, modelul are şi un sistem de evacuare cu patru ţevi, jante din aliaj cu diametrul de 19 inch şi anvelope Hankook Ventus S1 Evo2. La interior, maşina modificată de poliţiştii germani include pedale din aluminiu, covoraşe speciale şi un set de comenzi pentru girofarul de pe plafon.

Motorul versiunii modificare a lui A250 BlueEfficiency dezvoltă acum 245 CP şi 380 Nm.

Graţie propulsorului mai puternic, timpul 0-100 km/h este de 6.2 secunde, iar viteza maximă este de 250 km/h. Consumul mediu de carburant este de 6.1 litri la sută, pe când emisiile de CO2 sunt de 143 de grame pe kilometru.

Via WorldCarFans

Comentarii (1)

  • puimarin
    Si sigur nu ajunge 70mii ca Loganu
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru