Mercedes-Benz va construi un coupe cu patru uşi în Ungaria

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 30.03.2012
Oficialii Mercedes-Benz au confirmat faptul că vor produce modelul CLA/CLC la noua lor fabrică. Uzina din Ungaria va produce un coupe cu patru uşi mai mic decât CLS.

Mercedes-Benz a confirmat faptul că va construi un coupe cu patru uşi la uzina din Ungaria. Oficialii mărcii au confirmat zvonul care sugera legătura dintre noile A-Klasse, B-Klasse şi viitorul coupe cu patru uşi, respectiv utilizarea platformei MFA. Practic, viitorul coupe cu patru uşi de la Mercedes-Benz, care s-ar putea numi CLA sau CLC, va folosi platforma care a debutat pe B-Klasse şi A-Klasse şi va fi oferit alături de o gamă de motorizări otto şi diesel care oferă între 109 şi 211 CP.

"Ofensiva Mercedes-Benz în segmentul compact premium trece în următoarea treaptă. Cu reţeaua de producţie formată din uzinele din Rastatt şi Kecskemet, avem capacitatea să răspundem cererii majorităţii clienţilor noi şi existenţi ai segmentului compact premium", a declarat Dr. Dieter Zetsche, şeful Daimler AG.

Viitorul coupe cu patru uşi de segment compact va fi prefigurat de conceptul Style Coupe, care va fi prezentat la festivalul de artă şi muzică Transmission LA: AV Club. Respectivul eveniment are loc în perioada 20 aprilie – 6 mai în Los Angeles.

Dezvelirea conceptului Mercedes-Benz va fi punctul culminant al evenimentului respectiv.

Via | WorldCarFans

Comentarii (5)

  • Attila
    Frumos!!!
    Acest model putea sa se construiasca langa timisoara nu in ungaria,daca mercedes facea fabrica acolo....toata lumea fuge de noi mercedes a fugit ..la fel si altii,multumita guvernului nostru drag si a infrastructurii pe care o avem!!!
    29 0
  • @Attila
    Birocratia excesiva, taxele mari si in primul rand infrastructura. Degeaba oferim forta de munca calificata ieftina, daca nu suntem in stare sa facem un rahat de autostrada.


    Poate multi dintre voi stiti cum arata drumul de la Pitesti spre uzina... ca dupa razboi, si mai avem pretentia sa deschida si altii fabrici la noi.
    21 0
  • AndreiRN
    Calitate si seriozitate
    O mare marca auto cunoscuta prin calitatea si seriozitatea produselor lor au ales o locatie de productie cunoscuta pt calitatea si seriozitatea oamenilor de acolo.
    Felicitari.
    8 8
  • Au vrut sa aleaga calitatea si seriozitatea brasovenilor ... li s-a dat cu flit ... bravo vecinilor

    Aceasta "diversificare" care se intampla prin curtile producatorilor premium nu prea imi suna a "bine" ... or sa prinda mai multi clienti o vreme .. poate... dar vor sfarsi prin a oferi diferite variante de caroserie pe exact aceleasi fiare din cauza necesitatii realizarii de profituri. Vom avea situatii in care - asa cum face MB acum - un sasiu va folosi pentru 3-5 modele de masini ... cum draq mai este "premium"? unde mai este exclusivitatea? de ce mai practica aceleasi preturi?
    si nu, un interior ceva mai bine realizat si o antifonare mai buna nu mai reprezinta "premium" .. asta gasesti la 10000Euro mai ieftin in curtile producatorilor care scot pe piata variante de top pentru masini de volum.
    Un E este un E pentru ca este un E ... in momentul in care un E va fi 7 masini ... nu va mai fi E .. va fi doar una dintre cele 7... mai bine finisata ca o alta masina... poate mai "confortabila" (desi posesori de Citroen cu suspensie pneumatica s-ar putea sa nu fie de acord) dar isi va pierde exclusivitatea si implicit pe cei care o cumparau exact pentru ca spunea "Mercedes"
    7 4
  • Pt A5 berlina poate un concurent. Oricum anul trecut A7 s-a vandut cu 1000 unitati mai mult ca CLS.
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru