CLA

Luni, 04 Septembrie 2023 | Concepte

OFICIAL: Conceptul din care se va naște viitorul Mercedes-Benz CLA electric

Mercedes-Benz a dezvăluit oficial conceptul Concept CLA-Class, care anunță o viitoare versiune electrică a modelului de serie cu același nume. Noul concept aduce o arhitectură complet nouă și promite o autonomie de 750 de kilometri.
Joi, 19 Ianuarie 2023 | Modele noi

Noul Mercedes-Benz CLA facelift debutează cu motoare electrificate și două versiuni AMG

Mercedes-Benz a prezentat oficial noul CLA facelift, care aduce un design revizuit al modelului compact, precum și motorizări noi, electrificate. Alături de acestea, noul CLA primește mai mult echipament în dotarea standard, iar modelul este disponibil și în două versiuni de performanță AMG.
Marti, 17 Ianuarie 2023 | Modele noi

Teaser cu noul Mercedes-Benz CLA facelift. Debut în 18 ianuarie

Constructorul german de automobile a publicat o imagine teaser cu noul CLA facelift. Acesta va fi prezentat în 18 ianuarie.
Joi, 21 Februarie 2019 | Industrie

Mercedes-Benz a demarat producția noii generații CLA: modelul compact este asamblat în cadrul fabricii din Kecskemét, Ungaria

Noua generație Mercedes-Benz CLA a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Kecskemét, Ungaria. Modelul constructorului german va fi disponibil începând cu luna mai.
Miercuri, 20 Februarie 2019 | Modele noi

Premierele Mercedes-Benz de la Geneva: noua generație CLA Shooting Brake, SUV-ul GLC facelift și conceptul electric EQV

Mercedes-Benz a publicat lista premierelor pregătite pentru Salonul Auto de la Geneva. Nemții vor expune începând cu 5 martie noul CLA Shooting Brake, GLC facelift, Clasa V, dar și conceptul electric EQV.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Modele noi

Acesta este noul Mercedes-Benz CLA: a doua generație a modelului german, "scăpată" pe internet înainte de prezentarea din Las Vegas

Noul Mercedes-Benz CLA va fi prezentat oficial în cursul acestei seri în cadrul târgului de tehnologie Consumer Electronics Show, însă primele imagini cu modelul german au ajuns deja pe internet.
Luni, 07 Ianuarie 2019 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz CLA: detalii de design și de interior cu modelul compact care debutează în 8 ianuarie

Mercedes-Benz a publicat un nou teaser video cu viitorul CLA. Nemții oferă câteva detalii de design și o serie de elemente de interior. Noua generație CLA va fi expusă în 8 ianuarie în cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas.
Sambata, 29 Decembrie 2018 | Modele noi

Primul teaser video cu noua generație Mercedes-Benz CLA: semnătura farurilor a fost dezvăluită

Mercedes-Benz a publicat un teaser video cu noua generație CLA, care va fi prezentată oficial în 8 ianuarie la Las Vegas.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitoarea generație Mercedes-Benz CLA: modelul producătorului german debuteză în 8 ianuarie

Mercedes-Benz a publicat prima imagine teaser cu viitoarea generație CLA. Modelul producătorului german va fi expus în premieră în cadrul târgului de tehnologie Consumer Electronics Show din Las Vegas, eveniment care își deschide porțile în 8 ianuari 2019.
Luni, 29 Octombrie 2018 | Modele noi

Premierele Mercedes-Benz pregătite pentru 2019: CLA, CLA Shooting Brake, GLC facelift și noul GLB

Anul viitor o să fie unul aglomerat pentru Mercedes-Benz. Nemții au în plan lansarea noilor generații CLA și CLA Shooting Brake, dar și a versiunilor GLC facelift și GLC Coupe facelift. Tot în 2019, producătorul din Stuttgart va prezenta și noul SUV compact GLB.
Marti, 13 Martie 2018 | Intern

Mercedes cheamă în service peste 1.700 de mașini în România: posibile defecțiuni electrice care pot declanșa airbagul șoferului

Mercedes a anunțat că mai multe dintre modelele sale din segmentele compact și mediu vor fi chemate în service în România pentru defecțiuni electrice care pot duce la deschiderea airbagului șoferului.
Miercuri, 16 Martie 2016 | Modele noi

Echipa câștigătoare nu se schimbă: Mercedes CLA și CLA Shooting Brake primesc un facelift subtil

Mercedes nu mizează pe modificări substanțiale la nivelul gamei CLA odată cu un facelift subtil care relanseză sedanul-coupe compact al mărcii. Apar însă noi elemente la interior, iar sistemele tehnologice și motorizările primesc un update.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 04 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Mercedes-Benz actualizează gamele B-Klasse, CLA și GLA cu motoare și echipamente noi

După facelift-ul lui A-Klasse, Mercedes-Benz a anunțat o actualizare tehnică în gama sa compactă. Pe lângă noi motorizări, toate compactele mărcii vor primi un sistemul adaptiv de rulare Dynamic Select. Anul 2016 va aduce introducerea Apple Car Play și MirrorLink.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake este primul break compact al mărcii germane

Mercedes-Benz a publicat primele imagini şi informaţii oficiale ale versiunii Shooting Brake a lui CLA. Modelul preia o bună parte din trăsăturile stilistice ale fratelui său mai mare şi devine primul break compact al mărcii germane.
Luni, 25 August 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake, programat pentru debut în 15 ianuarie 2015

La mai bine de o lună de la confirmarea oficială a celei de-a doua versiuni de caroserie a lui CLA, un blog specializat în marca din Stuttgart anunţă data de lansare a lui CLA Shooting Brake.
Vineri, 09 Mai 2014 | Modele noi

Designerul şef al Mercedes-Benz: "CLA atrage clienţii tineri şi ne aduce cumpărători de la alte mărci"

Mercedes-Benz CLA, coupe-ul cu patru uşi al producătorului german, atrage clienţi mai tineri pentru marca din Stuttgart, iar jumătate dintre ei vin de la alte mărci, spune designerul şef al Mercedes-Benz.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Industrie

Mercedes-Benz introduce al treilea schimb la fabrica din Ungaria

Nemţii de la Mercedes-Benz vor introduce al treilea schimb la uzina din Kecskemet începând cu luna mai. În primă fază, acesta va opera doar o zi pe săptămână şi are rolul de a răspunde la cererea crescută pentru B-Klasse şi CLA.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Economic

Daimler: creştere de 16% a profitului în al treilea sfert al anului

Lansarea lui CLA a dus la cel mai bun rezultat al Mercedes-Benz din ultimii ani. Marca din Stuttgart şi-a depăşit rivalii de la BMW şi Audi la vânzări în luna septembrie şi a avut o creştere a profitului în al treilea sfert.
Marti, 23 Aprilie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake a fost confirmat de oficialii mărcii

Mercedes-Benz CLA va primi o versiune Shooting Brake, anunţă oficialii mărcii în cadrul unui interviu acordat celor de la WhatCar?.
Marti, 16 Aprilie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz: "Ne bazăm pe noile modele cu tracţiune faţă pentru creşterea vânzărilor"

Dieter Zetsche, şeful Daimler, a declarat că noile modele cu tracţiune faţă din gama Mercedes-Benz sunt un element cheie al strategiei de creştere a vânzărilor în următorii ani.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, modele noi Mercedes, A-Klasse, B-Klasse, CLA, CLC, fabrica Mercedes
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru