CLA

Marti, 05 Februarie 2013 | Feature

Toate reclamele auto de la Superbowl 2013

Superbowl-ul este cel mai important eveniment sportiv din Statele Unite ale Americii. Finala Campionatului de Fotbal American aduce în faţa televizoarelor milioane de telespectatori şi este un prilej excelent pentru difuzarea unor reclame auto speciale.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | Feature

TOP 10: Premiere la Salonul Auto de la Detroit 2013

Salonul Auto de la Detroit deschide în fiecare an sezonul lansărilor de modele noi. Este primul eveniment expoziţional important din industria auto, iar ediţia din acest nu duce lipsă de premiere interesante.
Marti, 25 Decembrie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA - primele imagini neoficiale

Chiar în Ajunul Crăciunului, câteva imagini cu noul model Mercedes-Benz CLA au ajuns pe internet. Mercedes încă nu a prezentat oficial noua berlină, dar o va face probabil foarte curând.
Luni, 19 Noiembrie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA, fratele mai mic al lui CLS, confirmat oficial

Reprezentanţii Mercedes-Benz au confirmat oficial numele CLA, care desemnează o berlină construită pe platforma lui A-Klasse. Modelul va debuta în ianuarie 2013, la Salonul Auto de la Detroit.
Joi, 16 August 2012 | Industrie

Mercedes-Benz extinde capacitatea de producţie la fabrica din Ungaria

Mercedes-Benz plănuieşte să dubleze producţia de automobile la fabrica din Ungaria până în 2015, anunţă Automotive News. Între timp, autorităţile din România privesc cu jind la ocazia ratată.
Vineri, 20 Aprilie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz se pregăteşte de schimbarea strategiei de denumire a modelelor

Mercedes-Benz va schimba modul în care îşi va denumi modelele. Deşi va păstra denumirile consacrate, precum S-Klasse, SL şi CL, modelele de nişă vor primi denumiri formate din trei litere, cum ar fi SLC, GLA şi GLC.
Vineri, 30 Martie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz va construi un coupe cu patru uşi în Ungaria

Oficialii Mercedes-Benz au confirmat faptul că vor produce modelul CLA/CLC la noua lor fabrică. Uzina din Ungaria va produce un coupe cu patru uşi mai mic decât CLS.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, modele noi Mercedes, A-Klasse, B-Klasse, CLA, CLC, fabrica Mercedes
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru