Fabrica Mercedes

Luni, 15 Februarie 2016 | Industrie

Puteam fi noi în locul lor: fabrica Mercedes din Ungaria a ajuns la 500.000 de maşini produse în 4 ani

Fabrica Mercedes din localitatea maghiară Kecskemet a ajuns la o producţie de 500.000 de maşini, după ce în 2008 Daimler a ales Ungaria în detrimentul României pentru o astfel de uzină.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Industrie

Mercedes-Benz introduce al treilea schimb la fabrica din Ungaria

Nemţii de la Mercedes-Benz vor introduce al treilea schimb la uzina din Kecskemet începând cu luna mai. În primă fază, acesta va opera doar o zi pe săptămână şi are rolul de a răspunde la cererea crescută pentru B-Klasse şi CLA.
Joi, 23 August 2012 | Industrie

Daimler ar putea construi modele Mercedes în fabricile Renault-Nissan

Daimler ia în considerare producţia modelelor Mercedes-Benz în unele fabrici ale partenerilor de la Renault-Nissan, informează Reuters. Nemţii vor lua o decizie până la sfârşitul anului.
Joi, 16 August 2012 | Industrie

Mercedes-Benz extinde capacitatea de producţie la fabrica din Ungaria

Mercedes-Benz plănuieşte să dubleze producţia de automobile la fabrica din Ungaria până în 2015, anunţă Automotive News. Între timp, autorităţile din România privesc cu jind la ocazia ratată.
Vineri, 30 Martie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz va construi un coupe cu patru uşi în Ungaria

Oficialii Mercedes-Benz au confirmat faptul că vor produce modelul CLA/CLC la noua lor fabrică. Uzina din Ungaria va produce un coupe cu patru uşi mai mic decât CLS.
Miercuri, 28 Martie 2012 | Industrie

Actualul Mercedes-Benz E-Klasse a ajuns la borna 500.000

Fabrica Mercedes-Benz din Sindelfingen a produs exemplarul cu numărul 500.000 al noii generaţii E-Klasse. De-a lungul timpului, Mercedes a produs zece milioane de unităţi E-Klasse.
Miercuri, 28 Septembrie 2011 | Industrie

Mercedes a demarat producţia noului B-Klasse

Uzina Mercedes-Benz din Rastatt a început producţia celei de-a doua generaţii a lui B-Klasse. Modelul are un preţ de pornire de 26.000 de euro pe piaţa din Germania.
Joi, 04 August 2011 | Modele noi

Primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz BLS/CLC

Noul Mercedes-Benz BLS/CLC a fost surprins în timp ce se afla pe linia de producţie a uzinei din Ungaria, spune realizatorul fotografiilor ataşate.
Marti, 09 Noiembrie 2010 | Modele noi

Mercedes CLS Shooting Brake ar putea intra în producţie în 2012

Versiunea Estate a lui Mercedes-Benz CLS a fost confirmată pentru producţie cu numele CLS Shooting Brake. Modelul ar trebui să iasă pe piaţă în 2012.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, CLS, Mercedes-Benz CLS, fabrica Mercedes, productie Mercedes, Sindelfingen, Mercedes CLS Shooting Break
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru