Primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz BLS/CLC

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 04.08.2011
Noul Mercedes-Benz BLS/CLC a fost surprins în timp ce se afla pe linia de producţie a uzinei din Ungaria, spune realizatorul fotografiilor ataşate.

Cei de la Benzinsider au prezentat două imagini ale viitorului Mercedes-Benz BLS/CLC. Modelul a fost surprins pe linia de producţie de la uzina Mercedes-Benz din Ungaria şi reprezintă versiunea mai mică a lui CLS, bazată pe platforma MFA a viitoarelor A-Klasse şi B-Klasse. Scopul vehiculului din imagini nu este clar, cel mai probabil fiind vorba de un prototip pentru uz intern. În cel mai bun caz, exponatul este o versiune pre-serie menită să fie expusă la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie.

Gama de motorizări a viitorului BLS/CLC va include propulsoare cuprinse între 1.6 şi 2.0 litri, care vor oferi între 150 şi 207 CP. Potrivit unor surse, modelul va avea tracţiune faţă, iar versiunea AMG a acestuia va fi echipată cu un sistem de tracţiune integrală. Informaţiile respective nu au fost confirmate încă de nicio sursă din cadrul mărcii germane.

Conform unor surse, noul coupe cu patru uşi va vedea lumina zilei în 2014. Design-ul acestuia va prelua elemente de pe actualul CLS şi de pe conceptul F800 prezentat anul trecut la Geneva, iar arhitectura globală va aparţine noii filozofii Mercedes.

Mulţumită noii platforme MFA, pe viitor este posibil să vedem şi o versiune hibridă a viitorul model german.

Via | Benzinsider

Comentarii (1)

  • Incep sa faca si astia ca Audi....
    una mai mare una mai mica. A naiba criza ce face din marci consacrate,,,
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru