Sindelfingen

Joi, 09 Februarie 2023 | Industrie

Mercedes-Benz: 22 de milioane de mașini produse la uzina din Sindelfingen

Mercedes-Benz sărbătorește producția a 22 de milioane de automobile la uzina sa din Sindelfingen, Germania. La această uzină sunt construite modelele de lux ale mărcii germane, o tradiție care datează de mai bine de un secol.
Joi, 28 Martie 2019 | Industrie

Mercedes a demarat producția lui AMG GT facelift: sportivul este asamblat la uzina din Sindelfingen, Germania

Mercedes-AMG GT facelift a intrat în producție. Modelul sport dezvoltat de constructorul german este asamblat în cadrul fabricii din Sindelfingen, Germania. Primul exemplar produs de nemți a fost un AMG GT R Pro, versiunea de top disponibilă în gamă.
Luni, 10 Noiembrie 2014 | Feature

Mașini de poveste: Mercedes-Benz 500/540 K Spezial Roadster

500 K Spezial Roadster este un automobil fascinant, desprins parcă dintr-o poveste. O apariție barocă, cu stil și sânge albastru. Iată povestea unui automobil extrem de rar.
Joi, 16 August 2012 | Industrie

Daimler a oprit producţia la Maybach cu şase luni înainte de termenul anunţat

Asamblarea modelelor Maybach a fost oprită definitiv la finele lunii iulie, anunţă Automotive News citând reprezentanţii Daimler AG.
Marti, 09 Noiembrie 2010 | Modele noi

Mercedes CLS Shooting Brake ar putea intra în producţie în 2012

Versiunea Estate a lui Mercedes-Benz CLS a fost confirmată pentru producţie cu numele CLS Shooting Brake. Modelul ar trebui să iasă pe piaţă în 2012.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, CLS, Mercedes-Benz CLS, fabrica Mercedes, productie Mercedes, Sindelfingen, Mercedes CLS Shooting Break
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru