Premierele Mercedes-Benz pregătite pentru 2019: CLA, CLA Shooting Brake, GLC facelift și noul GLB

de Cornel Șocariciu
Luni, 29.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Anul viitor o să fie unul aglomerat pentru Mercedes-Benz. Nemții au în plan lansarea noilor generații CLA și CLA Shooting Brake, dar și a versiunilor GLC facelift și GLC Coupe facelift. Tot în 2019, producătorul din Stuttgart va prezenta și noul SUV compact GLB.

Ultima perioadă a fost una aglomerată pentru Mercedes-Benz. Nemții au introdus în gamă noul Clasa B, versiunea AMG A35 4Matic și SUV-urile GLE și EQC. Într-un raport publicat de Mercedes-Benz cu privire la rezultatele obținute în intervalul ianuarie - septembrie 2018 a fost inserată și o pagină în care constructorul german prezintă planurile pentru următoarele luni. Iar fanii producătorului din Stuttgart au motive de bucurie.

În prima parte a anului viitor, Mercedes-Benz ar urma să lanseze noul CLA, dar și versiunile revizuite ale SUV-urile GLC și GLC Coupe. Noua generație Mercedes-Benz CLA va prelua atât elementele estetice, cât și accesoriile de interior pe care le-am văzut în premieră pe noul Clasa A. În același timp, viitoarele GLC facelift și GLC Coupe facelift vor miza pe modificări minore de design, în timp ce tehnologiile vor fi "împrumutate" de la fratele mai mare GLE.

În a doua parte a anului viitor, Mercedes-Benz va lansa noul GLS, în timp ce fanii modelelor de clasă compactă vor face cunoștință cu o nouă generație CLA Shooting Brake.

La finalul anului viitor, Mercedes-Benz ar urma să prezinte noul SUV compact GLB.

Din punct de vedere estetic, viitorul SUV va prelua o parte dintre liniile stilistice pe care le-am admirat în premieră pe conceptul Energ-G-Force (foto).

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru