Mercedes-Benz GLS

Vineri, 23 Octombrie 2020 | Siguranta

Recall inedit pentru Mercedes-Benz în SUA: un defect la sigla iluminată de pe grilă poate dezactiva direcția SUV-urilor GLE și GLS

Mercedes-Benz a anunțat un recall pentru aproape 13.000 de unități GLE și GLS în Statele Unite. Sistemul electric al siglei iluminate de pe grilă nu este montat corespunzător și poate dezactiva funcții cheie precum direcția.
Vineri, 19 Aprilie 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz GLS va primi și versiuni de performanță: divizia AMG va fi responsabilă de noul proiect

Oficialii Mercedes-Benz au confirmat că noua generație GLS va fi disponibilă și în versiuni de performanță semnate de divizia AMG. Pentru moment, nemții nu au luat o decizie cu privire la o variantă Mercedes-Maybach.
Joi, 18 Aprilie 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz a prezentat noua generație GLS: design îmbunătățit, versiune cu șase locuri și motorizări pe benzină cu sistem mild-hybrid

Mercedes-Benz GLS a primit o nouă generație. SUV-ul producătorului german are dimensiuni ceva mai generoase comparativ cu vechea versiune, un interior mult mai modern și motorizări pe benzină care integrează sisteme mild-hybrid. Totodată, clienții vor putea comanda și o variantă specială cu șase locuri.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz GLS va fi prezentată la New York: SUV-ul nemților promite mai mult spațiu interior și mai mult confort

Mercedes-Benz va expune noua generație GLS în cadrul Salonului Auto de la New York. Cel mai generos SUV din gama constructorului german va oferi mai mult spațiu pentru pasageri, va integra noua suspensie adaptivă E-Active Body Control și va beneficia de sisteme de asistare de ultimă generație.
Luni, 29 Octombrie 2018 | Modele noi

Premierele Mercedes-Benz pregătite pentru 2019: CLA, CLA Shooting Brake, GLC facelift și noul GLB

Anul viitor o să fie unul aglomerat pentru Mercedes-Benz. Nemții au în plan lansarea noilor generații CLA și CLA Shooting Brake, dar și a versiunilor GLC facelift și GLC Coupe facelift. Tot în 2019, producătorul din Stuttgart va prezenta și noul SUV compact GLB.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz GLS aduce o restilizare cu schimbare de nume pentru fostul GL

Mercedes-Benz a prezentat noul GLS, un model pe care îl descrie drept S-Klasse-ul SUV-urilor. Vorbim, desigur, despre un facelift aplicat în gama GL.

Tag-uri similare

modele noi Mercedes-Benz, noutati Mercedes-Benz, poze Mercedes, poze Mercedes-Benz, GLS, Mercedes-Benz GLS, Gl facelift, facelift GL, facelift Mercedes-Benz GL
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru